Жельо МИХОВ/24rodopi.com/Коментари

На робите слепи в робската страна…

151 години от „онзи“ смразяващ февруари. Слава Богу, размина се с глупавите теми за есета за ученици от сорта „Апостоле, трябваш ни днес“, „Заветите на Апостола“, „Саможертвата на Апостола“.

Защо да ни трябва Левски днес? Кому е нужен? За да го обесим отново ли?

Защото, ако беше жив и се опълчи на „официалната власт“, първо щеше да е грабнат от клакьорите на ясла. Да е обявен за платен, да бъде разкъсан с „бомба и само при нас“ - изкаран от агент на ДС и потъпкващ евроатлантическите ценности, антиваксър до джендър с елементи на педофилия. И накрая - „комунист неден“.

Щеше да е погнат от данъчни, бопаджии, дансаджии. Щеше да му се наложи запор над кесията и тефтерчето да му бъде отнето.

Затова ли ви трябва Левски днес?

Днес е на мода Навални, какъв Левски?! Олигархичната, добре заплатена русофобия, грантаджийски масрафи срещу един дякон, излязъл от храма, за да просветли „робите слепи в робската страна“.

151 години по-късно робите са си все същите. И все слепи, и все подчинени на някой господар. Те го гледат влюбено, слюнки им текат от ъгълчетата на устните, искат да се докажат, да се подмажат, да уруспийстват в името на джоба.

151 години слуги!

Същите тези днес щяха да обесят отново Левски, защото не кряка в техния хор, Христос щяха да разпънат отново, защото им казва истината.

Чиста и свята република с мърльовци не става!

Всеки иска да бъде Левски, но никой не ще да завърши на бесилото.

Затова героите умират сами.

Не си пожелавайте Левски отново, не причинявайте на паметта му подобна болка.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/2/24 08:14

    С такъв народ нищо не става ! Само донори за евроджендърите. Да им вършат мръсната работа и да се гордеят, че някога са биле роби !!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/2/24 10:10

    Ako specelja peceli cjal narod,ako zagubja gubja samo mene si.Vasil Ivanov Kuncev.Levski.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/2/24 11:00

    Левски ,Левски такива българи като тебе не останаха за съжаление

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/2/24 12:48

    Поклон пред този велик българин

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/2/24 16:13

    За миризливия руски ботуш,срещу който е бил Апостола ли плачеш,авторчето на тази смешна статия,която си личи,че е писана от комунист?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.