24rodopi.com/Криминале

Двама са задържани в РУ-Момчилград за хулигански действия, съобщиха от полицията.

Около 18,30 часа в града възникнал конфликт между трима мъже. Свадата прераснала в сбиването, при което двама от участниците на 25 г. и 31 г. нанесли побой на 41-годишен. След намеса на полицията извършителите са задържани, съставени са актове по Указа за борба с дребното хулиганство и материалите са внесени в съда за налагане на административно наказание.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/2/24 13:36

    Циганите почнаха да посягат на месните една организация вън мангалите от града

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/2/24 13:48

    Вън а горите кой ще работи искарваме по 3000 4000лв на месец от гората а вия Българите се оплаквате че работата е тежка че е ненормална че заплатите са ниски и заминавате на по лесния живот елате да работите в гората и ния ще си тръгнем

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/2/24 15:21

    Защо Господата полицаи във вторничните дни бягат далеч от автогарата!?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/2/24 16:56

    А местните кендини ми с.ктиредиле!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/2/24 18:17

    Няма единство в града, тепърва се започва, затваряйте си още очите и на вашата врата ще дойдат!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/2/24 19:26

    Това е 3 случай за 2 седмици в района на автогарата в момчилград пияни р..и да бият минувачи,а полицията и общината бездействат "браво" на тях!!!
    Стълбищата за квартала станаха седянка и бар за алкохол.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.