24rodopi.com/Спорт

По един гол, по два жълти картона, повече владеене на топката за „Арда“ и повече удари, но в крайна сметка - родопското дерби завърши без победител.

Първото източнородопско дерби на терен "у дома", в Кърджалийско, в българския футболен елит завърши 1:1. В битка за 7-мото място в Първа лига, което дава право на бараж с 4-тия за участие в евротурнирите, „Арда и „Крумовград“ се срещнаха в мач от 26-тия кръг на efbet лига на стадиона в парк „Простор“. Двата тима веднъж се срещнаха в първенството, но на стадиона в квартал "Коматево" в Пловдив.

Чинонсо Офор откри за „Сините от Кърджали“ с дебютния си гол за тима още в 5-а минута, а Вячеслав Велев изравни в 29-а минута за „Крумовград“.

След ремито „Арда“ остава на 7-мото място във временното класиране с 36 точки и голова разлика 27:24. „Крумовград“ също е с 36 пункта, но с по-лоша голова разлика – 30:33, е на осмата позиция.

„Арда“: Анатолий Господинов, Милен Стоев, Чинонсо Офор, Борислав Цонев, Иван Коконов (64-Борис Тютюков), Деян Лозев, Християн Митев, Иван Тилев (73-Илия Юруков),  Лъчезар Котев, Феликс Ебоа Ебоа, Станислав Иванов (80-Тонислав Йорданов)

„Крумовград“: Янко Георгиев, Лукас Сантана, Матей Шимич, Клайдер Машедо, Джуниет Али (86-Китан Василев), Вячеслав Велев, Ренан Арияш, Октай Юсеин (46-Патрик Луан),  Димитър Тонев (64-Жак Пехливанов), Серкан Юсеин (81-Момчил Цветанов), Александър Колев

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/3/24 19:55

    Вътре хикс,вънка никс,основната "заслуга" е на Рамо и компания

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/3/24 20:02

    НЕЩО МИ НАМИРИСВА ЗА 7 то МЯСТО.НО "АРДА "И МОУРИНЬО ДА ДОЙДЕ С ТЕЗИ РИТНИТОПКОВЦИ НЯМА ДА СТАНЕ.КАК МОЖЕ 3 ПЪТИ САМ С/У ВРАТАРЯ ДА НЕ ВКАРВАШ???

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/3/24 21:49

    Нещо публиката почна да оредява! Дали,че мача бе в работен ден или..........

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/3/24 07:34

    Трябват радикални промени-Митев,Коконов,Тилев,Тютюков не стават.Продадоха най-добрите,а привлечените с изключение на Б.Цонев и Офор явно нямат качества да ги заместят пълноценно.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.