24rodopi.com/Политика

Само 140 секунди държа в ръцете си папката с мандата за съставяне на правителство на „Продължаваме промяната-Демократична България“ Николай Денков и я върна празна на президента Румен Радев.

Държавният глава е на ход, той ще реши на коя политическа сила ще връчи третия мандат.

Междувременно Кирил Петков от ПП-ДБ примоли президента да насрочи предсрочните парламентарни избори в един ден с европейските.

Още по темата – четете тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/3/24 18:58

    Честито избори!

    Всички политици са корумпирани, всички губят връзка с обикновения човек и всички забогатяват чрез политиката. Макар и единици има и наказани.

    Бившият украински премиер Павло Лазаренко беше осъден на девет години федерален затвор в Съединените щати плюс да плати глоба от 10 000 000 долара и конфискуване на 25 000 000 долара в различни активи, за корупция, влияние с власт и злоупотреба с различни бизнес схеми за пране на пари. Присъдата бе половината от максималната, поискана от прокурорите.

    В днешно време вече е възможно да се програмира изкуствен интелект, който да върши работата и изцяло да се отървем от човешкия елемент в управлението на държавата. Но къде ти. От едното машинно гласуване ги е бъз.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/3/24 19:32

    Снимката на деня: Отбор миндили

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/3/24 20:00

    Нещо много се радвате че мафията ще се върне,ей долни подмазвачи и лизачи сте

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/3/24 06:44

    Заради този отбор миндили и много много други пишман политици младото поколение се изнесе да работи и живее в Европа и по света .Жалко , че един от тях не е отишъл на гости при бай Ставри .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/3/24 09:21

      Младото поколение замина в чужбина, защото такива като теб не можаха да се справят с възпитанието. Българина като види малко пари е готов и майка си да продаде. Не обвинявайте полотиците, а се погледнете в огледалото.

      Изтриване
  5. Анонимен28/3/24 07:02

    Много е лошо падането отгоре Някои ще са само бивши

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/3/24 07:43

    Какво значи "моли", бе? Бъдете малко поне обективни. Тия пари за избори да не ги взимат от на Петков джоба? Много ясно, че е по-добре да са 2в1 изборите. И това, че искат да спестят едни 100 млн.от избори на бюджета е молене,а? И пускайте тия коментари, стига сте "моделирали " общественото мнение.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/3/24 09:39

    И за тези"ктки"ще гласувате пак.Тъжна работа,а гласувахме за 120 хрантутника и 1 лев субсидия.Къде са журналистите,защо няма вой.Бременна сърничка е разкъсана..пълна тишина.За улично куче,котка ще вдигаме врява до небето.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/3/24 15:37

    Денков, като първата ми жена си - мъй,мъй...... Как ще управляваш, хайде в вкъщи!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.