24rodopi.com/Общество
„Домашен кашкавал от крави в Италия струва 15 евро, от производител. Това е цената. Овчият е 18 евро. Научих, че в центъра на Кърджали се провел форум на производителите фермери. Домашният кашкавал се търгувал за 50 лева килото.
Извинявайте, но къде се намирате? Домашен салам, 250 грама,
за 15 лева. Килото в Италия е 20 евро. Знаете ли кога ще имате клиенти? На "върба в петък“, споделя читател на 24rodopi.com.
Поводът за мнението му е най-коментираното
събитие - Изложението на фермерски продукти в центъра на областния град.
За да се направи 1 килограм колбас са нужни от2-4 кг.
ОтговорИзтриванеГрад в който на обществени места има коне е много заможен град. Така е във Виена, така е в Мадрид, Барселона, Лондон и т.н.
ОтговорИзтриванеИ в Кърджали има коне. Ходят по булеварда понякога Хи, хи , хи...
ИзтриванеАко не ти харесва има Кауфланд.
ОтговорИзтриванеТам всичко е истинско.
ИзтриванеНие никога не можем да се конкурираме с Европейците. порадди това трябва да гледаме пазара в Африка и Азия
ОтговорИзтриванеКъсно е. И те ни задминаха!
ИзтриванеЕвропа кашкавала от гума!
ОтговорИзтриванеТОВА ПРИЯТЕЛИ НЕ ДА ПРОИЗВОДИТЕЛИ.ТЕ РАБОТЯТ ЗА ХОРА КОИТО ЖИВЕЯТ НА ЛУНАТА.В НИДЕРЛАНДИЯ Е ПО ЕВТИНО И ОТ ИТАЛИЯ
ОтговорИзтриванеТака е и с конете на цирк "Арлекино" който се намира до магазин "Билла" .
ОтговорИзтриванеOshte she po skapo nali vie v kardjali nai mnogo mrqzite kravite, nali nai mnogo ot tqh se sramuvate
ОтговорИзтриванеНашия народ е свикнал на всичко, и по 100 лева да е кило кашкавал - пак ще купуват.
ОтговорИзтриванеНатурален кашкавал и сирене няма никъде, ако сам не си направиш.
ОтговорИзтриванеСеди си в Италия и рупай кашколаф!
ОтговорИзтриване