24rodopi.com/Общество

„Всичко поскъпва, банките дават кредити при изгодни лихви, предстои да влезем в Шенген, заплатите в сектор „Строителство“ са нагоре – всичко това плюс добрите доходи на гурбетчиите очертават един интересен имотен пазар в Кърджали през лятото на 2024 година“, коментира пред 24rodopi.com брокер в най-активната на пазара в града край Арда агенция за недвижими имоти.

"На пазара смело навлизат хора във все по-млада възраст, те се възползват от добрите условия на ипотечно кредитиране, но разчитат и на спестявания. Купувачите това лято ще бъдат успешни хора на възраст 27-40 години, както и гурбетчиите, които имат свободни пари, но нямат идеи за свой бизнес. Оттеглят се тези, които имат малко спестени пари и са мислели да инвестират в жилище с помощ от банката, но имат страх от бъдещето, а и не виждат перспектива в региона", отбелязва брокерът.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/3/24 12:42

    Балоньт ще се спука,след като гурбетчиите решиха да инвестират кьдето работят и са сьс семейство си там.Не искат да плащат на две места на банките. Този само нагрява за да остане на това ниво печалбата му.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/3/24 19:28

      КОГАТО ВСИЧКИ КУПУВАТ,ЗНАЧИ Е ДОШЛО ВРЕМЕ ДА СЕ ПРОДАВА. МАСИТЕ ИМАТ НАВИКА ДА КУПУВАТ КОГАТО Е СКЪПО.

      Изтриване
  2. Анонимен4/3/24 13:04

    "Перспектива на региона" - това ме разсмя искрено!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/3/24 15:53

    Аз скоро ще се върна,но не мисля да купя нещо от К ли,а младите са твърдо решени да останат в Германия.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/3/24 16:04

    Заплатите в сектор „Строителство“ са нагоре, а някъде не мърдат, защото изплащат заеми за апартаменти, на гърба на строители. Отнякъде ако влиза, от другаде двойно тройно излиза, та няма да могат да им се порадват.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/3/24 16:10

    Много алчност и всякаква липса на контрол са неприродосъобразни. Знамение, което не е на хубаво.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/3/24 18:33

    Вcеки ден се събужда един ахмак няма страшно, ще си даде спестените за тухли, ша го праим гражданин

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/3/24 20:19

    От 4 години качам АКТ16, само каам!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/3/24 21:00

    То се пукна няма край вече ще продават това което са си купили ама на кой на себе си

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/3/24 08:05

    Имотите в Кърджали задминават цените в Пловдив

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/3/24 14:39

    Прост народ,работят като роби в чужбина.Плащат без да мислят.В Кърджали жилищата надминават Пловдив.Брокерите вдигат цените всеки ден с по няколко хиляди.Никой не ги контролира

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/3/24 23:53

    Кърджали-град на селянията

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/3/24 03:39

    Хасан А. колко имота има? Тури ли ви го на влагалището?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.