24rodopi.com/Образование

Младежи от Италия, Литва, Турция и България се събраха в Кърджали да реализират  проект „От легенда към реалност“, с финансовата подкрепа на Европейския съюз по програма „Еразъм+“, изпълняван от Регионална библиотека „Н. Й. Вапцаров“.

Те се събраха с една обща цел - да изследват пътя от митологията и легендите към съвременната реалност.

Програмата „Еразъм+“ създава условия за обмен на опит, знания и култура между младежи от различни европейски страни. Тя е мощно средство за сближаване на различни култури и за създаване на трайни връзки между участниците.

През първия ден от обмена младежите се запознаха един с друг и се потопиха в атмосферата на разнообразие и културно обогатяване. Те споделиха своите очаквания и амбиции за обмена, като изразиха готовността си да участват активно във всички аспекти на обмена.

След като се запознаха с програмата и целите, младежите бяха готови да се впуснат в предизвикателството да преобразят идеите си в реалност. Те изразиха своя интерес към работата по проектите, които ще разработват през следващите дни и се ангажираха да допринесат със своите знания и умения.

„От легенда до реалност“ е вдъхновяваща идея, която обединява младите хора от различни краища на Европа, с обща цел да изследват, как митовете и легендите от миналото могат да вдъхновят и формират съвременния свят, как историята може да бъде използвана за създаване на бъдеще.

Следващите дни обещават интересни дискусии, творчески работилници и културни размени, които ще помогнат на младежите да изградят по-добър разбор за себе си и за света около тях. Програма „Еразъм+“ е катализатор за промяна и развитие като насърчава младите хора да бъдат обединени и активни граждани на света.

Първият ден от младежкия обмен приключи с усмивки и вълнение за предстоящите предизвикателства. Младежите от Италия, Литва, Турция и България се подготвят да изживеят невероятно пътешествие „От легенда до реалност“, което ще ги обогати и ще ги вдъхнови за бъдещите им начинания.

Статията е създадена от младежите участници в проект „От легенда към реалност“, с финансовата подкрепа на Европейския съюз по програма „Еразъм+“.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.