24rodopi.com/Политика

Почетният председател на изселническата федерация „Балгьоч“ мултимилионерът Турхан Генчоглу е поискал оставката на председателя на организацията „Балгьоч“ Емин Балкан (на снимката - с микрофона). Това става ясно от публикации в медиите в „столицата на изселниците“.

„Водите в „Балгьоч“ не се успокояват. Напрегнати моменти имаше и на последното заседание на изселническата организация, където 10 души от борда подадоха оставки“, пише „Tivipot.

Лидерът на „Балгьоч“ в Бурса Емин Балкан е уволнил заместник-председателя Талат Хаджъоглу (на малката снимка) заради участието му в конгреса на ДПС, който се проведе на 24 февруари в София.

Балкан обяснява решението си за отстраняването на Хаджъоглу с думите „На събрание, на което аз не съм поканен, ти също не можеш да отидеш“, отбелязва медията.

От публикацията става ясно, че Талат Хаджиоглу, който е ардински корени, попитал Балкан защо като председател не е поканен, въпреки че призовани да присъстват на 11-ата Национална конференция са били лидерите на „Балгьоч“ в Ялова и Измир. Емин Балкан реагирал остро, че изпълнява държавната политика, която теза Хаджъоглу опровергал с факти от форума: „Президентът Ердоган се включи в конгреса на ДПС с видео послание!“.

Медията уточнява: „Хаджъоглу беше освободен, а внимание привлякоха думите на Емин Балкан: „Трябва да сме един глас. Поради тази причина, въз основа на правомощията, дадени ми от устава, ще проектирам както борда на директорите, така и клоновете срещу противоположни гласове“.

Очакват се още уволнения.

Турхан Генчоглу, един от лидерите на общественото мнение на балканската общност в Турция, прикани председателя на „Балгьоч“ в Бурса Емин Балкан да подаде оставка, но Балкан запази мълчание, посочва медията.

Организацията „Балгьоч“ е създадена в началото на 1985 година от бащата на Турхан Генчоглу – покойния Мюмюн Генчоглу.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/3/24 10:18

    Емин Балкан е гьотверен на Ердоган.90 процента от изселниците не го искат безтуй на изборите на Балгьоч дойде с далавера

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/3/24 12:35

      Да се забранят на изселниците да гласуват на Бг избори,те избират продажниците

      Изтриване
    2. Анонимен7/3/24 12:37

      Ердоган е световен лидер заради неговия авторитет и сила живеем спокойно

      Изтриване
  2. Анонимен7/3/24 11:22

    Балгьоч е една празна тенекия от сирене! Много шум и нищо като резултат! Балгьоч е пълен с кариеристи и търтеи! Обърнете внимание на думите на Балкан. В Турция има таен план да обезсилят и да го оставят без влияние защото не могат да го управляват, манипулират и вербуват. Ердоган е бесен, но не го показва. Той винаги отмъщава. Но поведението на неговите лизачи го показва ясно. Балкан е такъв и Балгьоч е пълен с такива лакеи. Тихата война продължава. Ще издържи ли Доган на напъните на агите? Туй е въпросът.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/3/24 16:57

    Ако кметовете на Ердоган не спечелят големите градове с помоща на Изселническите организации след изборите дали няма да бъдат забранени тези организации

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/3/24 16:58

    Балгьоч Бурса ще се оправи само ако приеме и стане неин лидер Садък Йълмаз

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/3/24 20:57

    В Измир как е?Те работят най много на изборите!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/3/24 12:49

    Оправихте Турция сега и България ще оправяте. кариеристи лизачи и кьор софраджии чеп за зеле не стават.Гледайте си живота там , не се месете в нашия.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/3/24 11:41

    Не е нормално тези индивиди да имат право да гласуват и в България. Дума български не знаят, а са български граждани и имат право да гласуват и определят нашето бъдеще с купените им гласове и безплатни екскурзии" с автобуси

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.