24rodopi.com/Спорт

„Крумовград“ постигна пета поредна победа в елитната ни футболна група и вече заема седмото място в efbet лига, което дава право на бараж за участие в евротурнирите. Този път възпитаниците на Станислав Генчев изнесоха урок на пловдивския “Локомотив” с 3:1.

"Крумовград" - "Локомотив" Пловдив      - 3:1 (0:0)

Голмайстори: 1:0 Серкан Юсеин (54 минута), 2:0 Джунейт Али (76), 3:0 Александър Колев (80), 3:1 Мичи Нтело Мбала (90+2)

Мачът от 23-ия кръг срещу петия в класирането се състоя на стадион „Никола Щерев - Старика“ в пловдивския квартал „Коматево“, където „Сините от Крумовград“ играят домакинските си мачове.

Серкан Юсеин даде аванс на своя тим в 54-ата минута, а между 76-ата и 80-ата минута се разписаха Джунейт Али и Александър Колев. "Черно-белите" завършиха мача с човек по-малко, след като влезлият като резерва през втората част Владимир Медвед си изкара два жълти картона и бе изгонен от игра в 85-ата минута, а във втората минута от добавеното време на срещата Мичи Нтело реализира почетното попадение за "смърфовете".

"През целия мач се представихме по-убедително. Това е най-добрият ни мач. Имахме много ситуации, вкарахме и три гола. Искам да поздравя играчите. Имахме желание и агресия. Искам от моите футболисти да играят всеки мач и да печелят. Искам да побеждаваме. Искам играчите ми да се надиграват с всеки противник. Ще е трудно срещу „Левски“ (в следващия кръг – б. р.), но отиваме, за да се надиграваме и нека победи по-добрият отбор", заяви старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев.

Състав на „Крумовград“: Янко Георгиев, Божидар Кацаров, Матей Шимич, Клайдер Машедо, Джуниет Али, Вячеслав Велев, Ренан Арияш, Диего Рапосо (62 - Патрик Луан), Димитър Тонев (81 – Китан Василев), Серкан Юсеин (73 - Октай Юсеин), Александър Колев

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/3/24 20:27

    Вече съм от Крумовград,а не от Арда.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/3/24 20:32

    Евала им и защита имат и нападение не са като нашите ритнитопковци.Йорданов и Тютюков на частни уроци при Алекс Колев .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/3/24 12:33

    Забрави най важното имат млад и добър треньор вече понатрупал и опит е и състава е приятен

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.