24rodopi.com/Общество

От декември 2023 г. бившият министър на туризма Николина Ангелкова заема официално поста на съветник в Министерство на инвестициите на Саудитска Арабия, съобщава агенция "Пик". Кърджалийката - откритие за политиката на Ремзи Осман и преминала през различни формации, стигайки до парламента и различни министерства по времето на ГЕРБ, твърди, че  работи в тясно сътрудничество с министъра на инвестициите на Саудитска Арабия Халид А. Ал-Фалих, както и с Ахмед Ал-Хатиб, министър на туризма.

Според родената в Крумовград и израснала в кърджалийсйкия квартал „Гледка“ Ангелкова, тя помага на Саудитска Арабия да изпълни целите си за амбициозни реформи, залегнали във „Визия 2030“. Нашенката е участвала във Форума за инвестиции Турция-Саудитска Арабия, който се проведе в Истанбул.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/3/24 11:01

    яша ма къзъм, браво ма можеееш

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/3/24 11:17

    Честито наборке само напред

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/3/24 12:22

    Шейхът е намазал.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/3/24 13:12

    Ко направи тя за Кърджали? Ako някой ми отговори ще бъда благодарен!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/3/24 13:39

    Сега Боко като отиде при нея в Саудитска Арабия ще и изиграе един танц със саби . Вече един път игра с царя като беше там .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/3/24 15:07

    И арабите явно са се променили, като дпс-то ! Обичаха едрички и сочни жени, а май са започнали да харесва слаби и кокалести жени! За служителки говоря !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/3/24 15:36

    Хайде холан, участвала е другаде и снимката не е от форума в Истанбул.
    На форумните снимки никаква я няма.
    https://www.facebook.com/ibforumorg/photos

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/3/24 17:54

    Да,да, кърджалийка. Друг път

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/3/24 09:38

    Чок гьозел

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.