Самуил Крумов/24rodopi.com/Лично мнение

Денков се отчита и говори за някакви успехи. В типичния си мънкащ стил се опитва да ги изкара и исторически…

11 мигранти пребиха непълнолетно момиче и три момчета в центъра на София. Това, което се случваше от години в столиците на Западна Европа вече е при нас. И само след „въздушно-капковия“ Шенген. Това е цената на отрочето на Денков. И ще се заплаща още по-тежко. Защото хиляди като тези биещите примитиви ще ни бъдат пратени. Вижте центъра на София и си мислете за селцата със старците.

Преди години държаният секретар на САЩ Мадлийн Олбрайт се издъни като рече, че загиналите 500 000 деца след американската инвазия в Ирак били „приемлива жертва в името на демокрацията“.

Това ли е нашата приемлива жертва в името на някакъв Шенген?

Знаете ли, г-н „Сапунения“ (както го наричат някои депутати в НС), какво в момента казват родителите на тези деца? Да си го набиете Шенген-а, където слънце не огрява.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/3/24 21:05

    Винаги убиждате за всяко нещо ромите в тая проклета частна държава и законите важат само за тях е е господ бавя ама не забравя добре дошли драги мигранти

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/3/24 22:05

      Скоро в твоя дом, драгите не ще те пропуснат! А и кой Убижда ромите неграмотнико, като те са си такива?

      Изтриване
    2. Анонимен9/3/24 10:53

      До 21:05 значи ти си циганин хахаха както казват турците йарасъ олан годжунур и ако Република България не ти харесва си заминавай в Индия ти от там дойде хващай обратно в родната ти страна...

      Изтриване
    3. Анонимен9/3/24 10:54

      Няма ли няколко Български лъва да им счупят костите?

      Изтриване
  2. Анонимен9/3/24 10:00

    Емигрантите си търсят правата за по хубав живот нормално е да се борят и бият за това

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/3/24 12:48

      Да се борят и бият в тяхната си страна, а не тук да бият момиченца.

      Изтриване
    2. Анонимен9/3/24 16:14

      Явно в представите им за по хубав живот влиза и това да закачат 14-годишни момичета. И затова ги оправдаваш, че имат право да пребият момичето.

      Изтриване
    3. Анонимен11/3/24 07:36

      Ако си търсиха правата за по-добър живот нямаше да избягат от държавите си щяха да останат и да се борят но избраха да са продажници но когато е свещен празник за мюсюлманите бягат към държавите си за почивка туй онуй...

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.