24rodopi.com/Общество

Кметът на Община Кърджали Ерол Мюмюн

 Уважаеми жители на община Кърджали,

Отново е 3 март!

Денят, в който се прекланяме пред подвига и саможертвата на предците ни, които преди 146 години извоюваха свободата ни.

На днешния ден си спомняме националните ни герои, техните подвизи и тяхната саможертва. Днес е денят, в който с пламенна гордост изричаме имената им, за да не бъдат забравени, за да живеят вечно в паметта на признателния български народ.

Трети март е денят, в който България възкръсва за нов живот. Нека с отговорност и самочувствие да съхраняваме свободолюбивия български дух и да защитаваме достойно европейската си принадлежност!

Нека да предадем и на децата си завета да тачат и пазят свободата и да обичат Отечеството си!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

 

Областният управител Никола Чанев

 поздравява жителите на областта с Националния празник Трети март.

Бъдете горди следовници на героите-освободители на Отечеството. Пазете като зеницата си заветите на българските възрожденци, воеводи и апостоли. Нека не позволяваме булото на забравата да покрие историческата ни памет. С огън и меч е отвоювана свободата ни. Да я отстояваме с мъдрост и разум !

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

 

Кметът на община Джебел Неджми Али и Общинският съвет

 Честит национален празник, скъпи съграждани!

Нека бъдем по-сплотени и по-единни, за да защитаваме с достойнство европейската си принадлежност и ЗАЕДНО уверено да градим една модерна държава и един модерен Джебел в интерес на бъдещите ни поколения!

Честит национален празник!

 

Кметът на община Ардино Изет Шабан и Общинският съвет

 Честит 3-ти март!

Бъдете единни и сплотени, защото от нас зависи да бъдем силна и успяваща нация, модерна българска държава.

 

Кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет

 Честит 3-ти март-Ден за национална гордост!

Ден на признателност към всички, които жертваха живота си за свободата на България. На тази дата нашата благодарност е отправена и към представителите на всички европейски народи, които в онези тежки времена ни показаха своята солидарност с тежненията на българина, със страданията и амбициите на българската нация.  

 

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет

 Уважаеми съграждани и гости на Крумовград,

честит Национален празник!

3 март е денят, в който бе възродена българската държава, поставено бе началото на една нова България. На тази дата отдаваме почит към тези, които отдадоха живота си за Свободата на Отечеството. Нека се поклоним в знак на родолюбива признателност към героите и да бъдем техни горди последователи!

 

Кметът на община Черноочене Айджан Ахмед и Общинският съвет

 Трети март е удивителен празник на една историческа победа! Ден на жадуваното освобождение! Незабравима дата, дата свещена, изстрадана, чакана столетия!

Трети март 1878 г. отбелязва възкресението на един народ.

Честит празник!

 

Кметът на община Момчилград Илкнур Кязим и Общинският съвет

 Честването на 3-ти март е безспорно доказателство, че са живи чувствата на благоговение, признателност пред светлата саможертва на цял един народ.

Нека помним, нека бъдем единни и носим в сърцата си гордия дух!

Поклон пред величието на всички страдалци, загинали за свободата на България!

  

Областният координатор на ГЕРБ Цвета Караянчева и ръководството на партията

 честитят на всички кърджалийци Националния празник Трети март. Свободата и независимостта на България дълго са били лелеяна мечта за предците ни. Тяхната саможертва ни задължава днес да бъдем отговорни и съвестни пазители на светините, да чуваме гласа на миналото и да браним суверенитета на родината си.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.