Нико Ников/24rodopi.com/

Всеки човек си има един баща, независимо що за птица е майката.

В турските сериали са 1+1, ама това е друг жанр.

Вярно, че и в живота се случват подобри уравнения с голямо неизвестно, но са рядкост и се вместват в тревожността и предателството от разводите до криенето на тайни до гроб.

Но общоприетото гласи: Татко ми е само един!

Дори Пинокио си има само татко – бедният старец Джепето.

 

Само „Продължаваме промяната“ е с 5 бащици.

Безспорно, първото място е за президента Румен Радев, но той до такава степен се разочарова от "политическото си чедо", че в отчаянието от провала нарече Киро и компания „шарлатани“.

Дори лидерите на ГЕРБ и ДПС бяха настойници за близо година на "Промяната", по волята на Евроатлантизма.

Бойко Борисов от сутрин до вечер си правеше и продължава да прави таш.к (нещо като майтапи) с отрочето си, особено след „изпирането“.

Делян Пеевски осигури на „Продължаваме промяната – Демократична България“ конституционно мнозинство и често се налагаше да вкарва лидерите на коалицията в правия евроатлантически път, особено когато онези залитаха по мириса на пари с руски генезис.

Христо Иванов - №4, сътвори на „Промяната“ такива текстове за конституционни промени, че вчера на ръба на конституцията започна тяхната промяна.

Петият/петото татко безспорно е Галя от Посолството. Ама, как така - Галя пък баща!? Ей така, като порив от джендърския вятър на промяната.

 

Народът казва „Много баби, хилаво дете“. Мъдростта, пипната съобразно горната част на дописката, вчерашната законопроменяща настървеност и ревът „нека изборите са „2 в 1“, носи друга правдопободна сметка: Проблемът на „Промяната“ не е в многото бащици, а в самия Пинокио на българската политика.

Много лъгаха и продължават да го правят!


Снимка: pixabay.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/3/24 09:48

    Важна е майката и касиерката - посолствоТО !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/3/24 17:07

    Глупости...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/3/24 10:19

    Метаамфетаминови мозъци на кристали най-нагло нападат българската национална сигурност.

    Защото как по друг начин бихте нарекли безпрецедентната атака срещу всички специални служби в България, реализирана днес от канадския пицар Кирил Петков?

    Невиждана наглост. Пълна неграмотност. Безпрецедентна простотия. Тежко родоотстъпничество.

    Кирил Петков не е българин. Кирил Петков е един неуспял наркоман, на когото звездите и екстраординарната политическа ситуация по света и у нас дадоха възможност да достигне до върховете на държавното управление.

    Уважаеми колеги, българи, майтапът бе дотук! Кирил Петков е опасен за вас и вашите деца!

    Или си събирайте мозъците и завинаги изхвърлете този парцал от страната ни, или всички ние ще платим огромна цена. Ама болезнена цена! Ще ни застигне трагична съдба, уважаеми хора. И това не е майтап, повтарям.

    Вие слепи ли сте за безумията, които бръщолеви и върши този метаамфетаминов мозък?! Убеден съм, че не сте. Разбирам разочарованието ви, защото и самият аз исках промяна, но това, което дойде, е радиоактивно. Този говорещ кристал, барабар със сгурията му от най-верни последователи, са токсични същества. Те носят единствено мрак, уважаеми пичове. Мрак.

    Господ да ни е на помощ, ако тоя психопат пак влезе в парламента! Тогава вече ще впишат и малоумието в Конституцията.

    Васил Петев

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.