24rodopi.com/Регион

2000 пенсионери в Неделино ще получат като дарение пакети с хранителни продукти на обща стойност над 70 000 лева. Изключитгелният жест е на родения в родопския град бизнесмен Веселин Георгиев.

Всеки пакет е с тегло 16 килограма и съдържа по два килограма ориз, сол, захар, боб, 3 литра олио, 5 килограма брашно.

Хранителните продукти вече са доставени в Община Неделино, а администрацията на кмета Боян Кехайов е ангажирана в раздаването на пакетите като партньор, спечелил доверието на дарителя и дадената гаранция, че всички храни ще стигнат до хората в списъците.


Това е поредният жест на Веселин Георгиев към неделинци. През 2018 година той осигури храни за всички пенсионери, а през 2019 година дари техника и консумативи за по 10 000 лева на двете детски градини в родопския град. Предприемачът пое и целогодишната издръжка на двама студенти, останали сираци, в размер на 6 хиляди лева. По инициатива на Георгиев бяха преведени и 15 хиляди лева за ремонт на църквата. Бизнесменът редовно осигурява средства за провеждане на националния фолклорен фестивал, факт са и други негови инициатива с благотвротителна цел.

„Пореден акт на милосърдие. Искрено благодарим за проявената човечност“, сподели кметът на Неделино Боян Кехайов.

Раздаването на пакетите стартира на 25 април в сградата на Туристическия информационен център.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/4/24 13:57

    БРАВО...
    НЕКА И НАШИТЕ ,,БИЗНЕСМЕНИ,,ДА ВЗЕМАТ ПРИМЕР И ТЕ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ЗА ХОРАТА

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/4/24 14:53

    Те нашите бизнесмени кухи лейки,не уважават и почитат хората,които работят и им изкарват парите камо ли да дарят някому!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/4/24 15:49

    Нека Бог му помогне да развие още своя бизнес.Евала на Човека!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/4/24 16:07

    Нашите бизнесмени взимат пример..от бохемите,с пура в ръка на екзотична дестинация..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/4/24 18:18

    Нашите не плащат на хората по-малко за положен труд и укриват данъци. С пачки и имоти, но в душата са си мизерници.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/4/24 19:31

    Eвалла, поздравявам го !. Нека да бъде жив и здрав, да печели и да дарява винаги, ръка която дава не обеднява, доброто е заразно. Да се чуват повече такива новини.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/4/24 19:56

    А защо тези мизерници политиците не гласуваха и за останалите пенсионери за Великден да получат също като останалите по 100 лв. Сега се надяват те пак да гласуват за тях на предстоящите избори . Нямала пари държавата .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.