24rodopi.com/Регион

Международната среща на момчилградчани "Момчилград винаги в сърцето ми" ще се проведе от 22 до 27 юли.

Проявата се организира от Общината за 15-ти път. По традиция хиляди момчилградчани, пръснати по целия свят, се завръщат в родния край в последната седмица на месец юли. Именно това е и причината точно тогава да бъде организирана уникалната по рода си среща. Благодарение на нея веднъж в годината се събират роднини, приятели и съседи. Международната среща е съпътствана с много културни и спортни прояви. Кулминацията тази година ще бъде на 27 юли, когато ще се проведе парад на ретро автомобили от България и чужбина. Срещата ще завърши с грандиозен концерт, а името на изпълнителя е изненада.

"Няма нищо по-приятно от това да се срещнеш с роднини, приятели и съседи, с които имаш мили спомени. Точно това се случва по време на Международната среща на момчилградчани. Знам, че хиляди очакват последната седмица на юли и мога да обещая, че Община Момчилград ще създаде перфектна организация за провеждането на събитията в празничната седмица", заяви кметът на община Момчилград Илкнур Кязим.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/4/24 19:12

    Изненадата е знаем, пак ще е някой изпълнител от Турция!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/4/24 23:34

    Дано поканят Васил Найденов или Миро тази година...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/4/24 13:20

    Кеца не е идвал никога в Момчилград

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/4/24 15:16

    Ще идва Шакира, ама от Турция 😂

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/4/24 20:11

    Ше има ли и пак български изпълнители, ако има ще дойдем

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.