24rodopi.com/Криминале

Полицията е завардила изходите на Кърджали, какво се случва? Спират всяка кола, оглеждат пътуващите, какво се е случило?

С тези въпроси читатели ни звъняха в обедните часове на 27 април.

Проверка на 24rodopi.com установи, че от лек автомобил на паркинга на магазин „Кауфланд“ е открадната голяма сума пари. Крадецът отключил автомобила и задигнал над 12 хиляди лева.

След тревожен сигнал от ограбената жена, последвали оперативно-издирвателни мероприятия, в това число и завардване на изходите, а така също и ангажиране на полицията в столицата. Съвместната операция на кърджалийски и софийски полицаи е дала резултат и по-късно на входа на столицата е задържан 51-годишният извършител на престъпното деяние. Откраднатите пари били в него.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/4/24 18:33

    Браво най сетне да чуем хубави неща за полицията!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/4/24 19:44

    Гладен Софиянец жив крадец!
    Пред, в и около Кауфланд гъмжи от всякакви ментереджии, диленджии и просяци и професионални крадци.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/4/24 20:13

    Браво на кърджалийската полис, евала пичове! Днес ме спряхте, огледахте и пуснахте! Така трябва, има ли разбойник, бой по китарата, да ева и бандитите!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/4/24 20:13

    Така се усеща истинската държава

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.