24rodopi.com/Общество

Отклонен и невнесен членски внос в размер на хиляди левове, невярно попълнени и фалшифицирани анкетни карти, умишлено възпрепятстване на възложена проверка…

Поради тези причини Конфедеративният съвет на КТ „Подкрепа“ подложил на гласуване предложение за отнемане правомощията на председателя на кърджалийската структура на синдикалната организация Румяна П. и секретаря Диана С. Решението е гласувано на 26 март в столицата, съобщиха за 24rodopi.com от КТ „Подкрепа“. 57 са дали съгласие, 68 гласа обаче са били против.

След извършени проверки е станало ясно, че за различни периоди от 2019 до 2023 година са отклонени средства от дължимия членски внос, като общата сума е в размер на 26 895 лева, става ясно от представените по време на съвета документи. Част от сумите са били възстановени.

Синдикалните секции, членуващи в РСО „Подкрепа“-Кърджали, трябва да проведат събрания за избор на делегати за извънредно регионално събрание след решението на служебната мандатна комисия. То трябва да се проведе не по-късно от 30 април.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/4/24 11:14

    Напротив, Конфедеративния съвет е решел да ги остави начело

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/4/24 18:30

      Хазарта не прощава и на синдикалисти и синдикалистки.Това е от години,отделно големите суми които каката дължи на физически лица.

      Изтриване
  2. Анонимен2/4/24 11:15

    КЪРДЖАЛИ Е НАЙ КОРУМПИРАНИЯ ГРАД И С НАЙ КОРУМПИРАНИ ИНСТИТУЦИИ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/4/24 11:21

    Синдикати !!! Хай си.тир бе !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/4/24 12:03

    За съжаление, неподходящи, спекулативно настроени хора опорочават иначе добрите идеи на тази синдикална организация.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/4/24 16:58

      Ха, ха , ха ! Готованци на държавна софра. Конференции, обучения и тем подобни из строната и разврат! Тарикати!!!

      Изтриване
  5. Анонимен2/4/24 12:37

    Там има много честни хора, но явно се намират и мошеници. Като навсякъде.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/4/24 06:17

      Честен синдикалист или работодател ! Събуди се, алоооо...

      Изтриване
  6. Анонимен2/4/24 13:03

    И с какво помагат на хората освен няколко дни повече отпуска за даскалите

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/4/24 13:39

    По принцип със злоупотреби със синдикални средства би трябвало прокуратурата да се самосезира.Това е престъпление ,отклоняване на средства с цел облага.Председателя Румяна П. и секретаря Диана С.,трябва да бъдат разследвани и ако се докаже да има обвинение.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/4/24 13:59

    Бял ден не видя тази Подкрепа в Кърджали. Всички ръководства крадливи. Докато партиите избират и водачите на синдикатите още дълго много подобни новини ще четем!
    Жалко за хората, които са се доверили на подобни!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/4/24 14:12

    Голям срам, петно завинаги, напълно заслужено.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/4/24 15:08

    И с това ли се прочухме?! Смяна на всички председатели на синдикални организации! Да се ротират през определен период, а не да са несменями! Няма незаменими, така че действие!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/4/24 16:11

    президентите /султаните8 на двете синдикални централи са най големите номенклатурчици .до напика---ване на синекурните им длъжности безсрамници.нищо положително не са свършили.само бръщолевят глупости по медиите.нищо не зависи от тях

    ОтговорИзтриване
  12. Ако се докаже, че въпросните ръководители на РСО Подкрепа, Кърджали са отклонили и присвоили средства от членски внос, то би трябвало да бъдат освободени и от длъжността учители. Не може учител с такъв морал да възпитава децата ни. Директорите да си влязат в правомощията. Срам за учителската гилдия.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/4/24 19:52

    Председателят, засрами се! И това ми било учител на нашите деца.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/4/24 20:43

    Аз съм мед.сестра в болницата.Избягах от Подкрепа в КНСБ .Никой не я иска председателката в болницата.Докторите нсички избягаха.д-р Йорданова когато беше и аз бях в синдиката,но тя беше достоен човек.Тази за нищо не става д-р Черкезов да я маха. Само интриги има с нея в болницата

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/4/24 22:01

    Време е да хванат и нейната дружка от съседната градина, която е спец фалшификатор. То сега става ясно, двечките защо са се подкрепяли...
    Прокуратурата да вземе да се самосезира, че от ляво и дясно се е обградила с мошеници.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен4/4/24 12:55

    На един друг синдикален лидер от друг град до Кърджали брат му ограби милиарди ,и продължава със слънчевите си панели Вие за 25 хиляди се хващате.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.