24rodopi.com/Темата+

На разширено заседание на Областния съвет на ДПС бяха утвърдени  имената на 40 номинирани за  кандидати за народни представители в 50-тото Народно събрание и 17 номинирани за членове на Европейския парламент. Партийният форум гласува единодушно водач на листата в 9 МИР да бъде Делян Пеевски.

Подредени по азбучен ред кандидатите за двете листи ще бъдат изпратени на Централния предизборен щаб на ДПС.

Структурите на ДПС в област Кърджали издигнаха за водачи на кандидат-депутатската листа на Движението в Кърджалийски многомандатен избирателен район за предсрочните парламентарни избори и европейски избори председателите на партията Делян Пеевски и доц. д-р Джевдет Чакъров, се посочва в съобщение на Областния съвет на ДПС.

Сред номинираните за кандидат депутати са областният председател на ДПС Ресми Мурад,  настоящите народни представители в 49-то Народно събрание от Кърджали Елван Гюркаш, Байрам Байрам, Адлен Шевкед и Павлин Кръстев и др.

Кметът на Кърджали и член на ЦОБ на ДПС Ерол Мюмюн си направи самоотвод

Бяха номинирани още 17 души за кандидатската листа за европейските избори. За водачи на листата бяха издигнати председателите на партията Делян Пеевски и доц. д-р Джевдет Чакъров. Сред номинираните са още Айтен Сабри, Хатидже Алиева-Вели, Дениз Сеидов, Елена Йончева, Илхан Кючюк, Искра Михайлова, Мехмед Расим,  Сезгин Мехмед, Станислав Анастасов, Танзер Юсеинов, Танер Кабилов, Филиз Хюсменова, Хасан Азис,  Юсуф Налбант и Емине Гюлестан.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/4/24 16:26

    Хасан Азис????????

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/4/24 16:36

    Ох божке ,някои от тези младежи преди няколко месеца разбраха че съществува ДПС ,днес кандидати за дипутати.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/4/24 17:24

    хасан азис-евродепутат. Как се чувствате жители на Кърджали и не само те , а и бедният народец от селата?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чувстваме се добре.Заслужено е предложението.Каквото се случи по селата се случиха по негово време.Нека и за новая слен година да кажеме ЕйвАллах.

      Изтриване
  4. Анонимен25/4/24 17:26

    Срам и позор. Издигате за кандидати хора които нямат нищо общо с Област Кърджали. Толкова ли няма достойни хора в областта? Вие много добре предлагате хора от други области, а има ли области от които да предложат поне един кърджалиец? Олеквате и ставате смешни!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/4/24 15:11

      Идеята не си разбрал, това е смешното. Читав да е човекът, без значение къде живее, стига да изповядва идеите на хората и партията. На колко събрания си бил и си направил предложения? Твоите очаквания са някой да те открие и да те предложи или да ти напълни джоба

      Изтриване
  5. Анонимен25/4/24 18:27

    Hasan Azis ????????? Az se Otkazvam ot DPS, Rezil .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/4/24 18:35

    Продължавайте да отдалечавате хората от ДПС

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/4/24 18:38

    Хасан Азис ли пази боже сляпо да прогледне!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/4/24 18:40

    Дори споменаването на името на доцент отблъсква хората от урните!!!!????

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/4/24 19:58

    Ако" доцента" е в листа, НЯМА ДА ГЛАСУВАМ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/4/24 08:03

      Кажи честно да ли си гласувал за ДПС въобще?

      Изтриване
    2. Анонимен26/4/24 08:06

      Много дежурни (платени) драскачи има вее

      Изтриване
    3. Анонимен26/4/24 15:12

      колко добре го познаваш? Следил ли си направеното за селата, за областта дори?

      Изтриване
  10. Анонимен25/4/24 21:38

    Няма отърсване от тоя все ще са появи отнякъде няма да гласувам

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/4/24 08:00

    Tipanarite se uveliçavat,predlagat se hora,koito ne sa rıkovodili i 5 çoveka za depodati,kakvo çakate ot tyah,da se uçat li.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/4/24 12:19

    Този черен пудел Хасан кой изобщо го предлага за кандидат депутат. Опропасти гпада ни, какво още очаквате от него не мога да разбера!! И той защо продължава да се вре навсякъде, некадърно и нагло и безочливо инженерче.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен26/4/24 20:20

    Семейство Налбант усетиха миризмата. Други хора няма ли в тази област?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.