24rodopi.com/Политика

Партия „Морал, Единство, Чест“ (МЕЧ) си е поставила за цел спечелването на 5-ия мандат в 9-ти Кърджалийски Многомандатен избирателен район (МИР). Това стана ясно на вчерашната регистрация в Централната избирателна комисия (ЦИК) на формацията на юриста Радостин Василев.

„Заедно с част от членовете на Изпълнителния съвет на партията депозирахме 5005 подписа в ЦИК. Ние няма да си позволим да подведем или излъжем хората, които ни се доверяват“, сподели инж. Георги Чепишев, кърджалиецът, който вече е бил народен представител от родния край.

Ако МЕЧ преодолеят 4-процентната бариера и влязат в 50-ото Народно събрание, при резултат от около 700 гласа в 9-и МИР, петият мандат (ДПС отново ще спечели 4 мандата) вероятно ще попадне в ръцете на новата политическа сила. Това позволява системата за разпределение на мандатите „Хеър-Ниймайер“.

Кърджалиецът Георги Чепишев е част от ръководството на партията. Той е председател на Контролния съвет на МЕЧ.

Свързан с Кърджали е и лидерът Радостин Василев, който беше адвокат на футболния клуб „Арда“ и неговата кантора осъществи много от трансферите на известни футболисти.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/4/24 12:41

    Е да ама този път ние ще подкрепи мощтно дпс и ще правим 5:0

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/4/24 19:33

    Само Чепишев!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.