24rodopi.com/Политика

„Денков търсеше Пеевски и не му даваше да иде да пика. Когато някой си прави предизборна кампания на мой гръб, ще кажа, че е много хлъзгаво - много се покатериха, много паднаха. Тагарев отишъл в Сливен, а се изказва за Ямбол“, коментира пред журналисти Бойко Борисов.

И още от лидера на ГЕРБ по повод твърдения на Лена Бориславова, че партията на Борисов е била зависима от ДПС: „ГЕРБ и ДПС, двете партии само, няма да направят управление и коалиция, предайте на Бориславова. За да няма такива спекулации, казах, че от това, което виждам, ще се извървят още пет правителства. Вчера те посяха такъв вятър, че бурята няма да ги подминат. Абсолютно всичко е загубено. Те трябваше да подкрепят своите колеги. Не трябваше да седнат в скута на Възраждане и да се съешат с тях“.

И финално от Борисов: „Възраждане гласуват с ППДБ, а такива неща си подвикват, майка, Бог да я прости, ако ме чуе, ще ми сложи пипер на езика“

 

„Интелигентността е пречка! Тя трябва да се изолира, отстрани, стъпче. За да може глупостта, бездарието и низостта да дефилират в чалга държавата, в която основна доктрина е предателството. Мафията се храни от разрушението, тя е неумиращ хищник, който се възпроизвежда. И от една нейна отрязана глава, излизат три нови.

Мафията поглъща всеки опит за вдигане на държавата нагоре. Мафията е робство! И всеки, който атакува мафията, бива унищожен или погълнат от нея.

Колкото по-прост, толкова по-велик си в България! Жалък елит, жалки схеми. Парите са вашата гилотина. Точно това, което считате, че ви спасява. То ви убива. Ама малко философия четете, много чалга слушате“.

Калина Андролова, журналист

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/4/24 13:59

    Преместих го в другия крачол...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/4/24 16:45

    Задайте, му въпроса като е толкова мераклия пак да управлява държавата какво ще прави целият стара-загорски район като закрият тецовете в Марица-изток, как ще живеят и какви ще бъдат цените на тока за промишлеността и бита . Всичко друго е ала-бала вече 15 години управление . На народа вече му писна все да го управляват комунисти .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/4/24 21:25

    Като махленци от Долно Уйново, а не политици.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/4/24 12:26

    Изказ на човек повече от 15 г в политиката,простотия до шия,че и отгоре,Боже кои са тези,които гласуват за тях?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/4/24 12:29

    Ако даваха награди за лъжи, щеше да е вярно.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.