24rodopi.com/Коментари/Общество

Вдишвайки пролетния въздух, човек няма как да не си помисли колко хубаво място е светът! Но все някой наемател ще му развали настроението…

Бил Гейтс захапал сандвич и изрекъл: Скоро ще ви храня с вкусни химически масла!

Милиардерът е един от най-големите апологети за спасяването на света от т. нар. климатични промени. Той предрече пандемията от коронавирус. С точност до минутата. Дали не се е помислил за господар на света, как смятате?

Парите не развалят човека, тъй да знаете. Когато си бил беден задник и в един момент си натрупал пари, просто ставаш богат задник. То си е било заложено. Като си окъсан пич и в следващия миг с пари-то ще станеш просто един богат пич.

За Бил не се отнася. Да си яде химиите. Тя, баба му, цял живот с боя си е мазала филиите сигурно.

 

Времето за корупция все е неподходящо

 

Минаваме към родната ферма.

Доказателства от специални разузнавателни средства и разпити на свидетели са наклонили везните прокуратурата да превърне бившия главен секретар на МВР Живко Коцев от свидетел в обвиняем. Това рекъл столичен обвинител в интервю. Но мисирщината напира: „Ама защо чак сега, ама защо чак сега, на фона на политическата нестабилност?!“. Мда, според концепцията на домашните птици във фермата, в името на стабилността корупцията трябва да процъфтява. За нея се говори най-много, но все времето не е подходящо.

 

Родопската принцеса не може да се познае

 

Николина Ангелкова скъса с политиката след министерските кресла, а раздялата се случи с пълен тунинг от нейна страна. Нали помните какви корекции си направи? Една истинска родопска принцеса, която Холивуд обожава. Питайте Силвестър Сталоун, ако  не вярвате. Двамата имат куп снимки заедно.

С тунинговането обаче Николина вече не може да се познае, да си спомни за предишната Николинка. Тя не се е разпознала на снимките с бившия главен секретар на МВР Живко Коцев. Това е обявила при разпитите по делото за митническата организирана престъпна група. Е, как да се познае! Та тя завинаги се отърси от предишния образ. Тия па от прокуратурата…

 

Киро го учил в Харвард

 

Киро застана пред Сашо Диков в опит да си върне що-годе приемлив имидж. Да изчетка нещо след спукването на сапунения мехур. Сашо е разбран човек, при него минават такива.

Ама Кирил рекъл: „Учили сме го в Харвард как се прави от една бедна страна богата! Ами колко да е трудно?!“.

Яваш с това самочувствие бре, ексканадец! Че направо вързахме за всички тия месеци. Де що пипнахте и ни се нахендри на тройна цена.

Репутацията на Харвард рязко започна да се срива с подобни възпитаници. Предметът да не е бил „Как да забогатеем в бедна страна“? Това по-някак се връзва.

 

Скимтенето

 

Значи, Делян Пеевски като си отвори устата и буквално ги помита течението. „Моля те, сдобри ни с Бойко! Моля те! Моля те!“. Така Кирчо „скимтял“ към председателя на ДПС, изрече самият лидер на Движението. Да, ама Данчо Цонев го гепил и го изхвърлил от кабинета на Борисов, като пудел, вика Пеевски. Пък през това време топ футболистът от Банкя гледал като Тодор Живков на 9-и срещу 10-ти ноември, пак споделя от кухнята Пеевски…

 

ГМО Урсулата

 

ЕК отвори вратите за безконтролно ГМО в храните! Предложението е за „широко освобождаване от досегашните изисквания за оценка на риска, етикетиране и проверки“.

Сега си е*а мамата!

Урсула направи кинтите с мъжа си от ваксините и сега е решила на финалната права да отрови 10 поколения напред. Оядените брюкселски чиновници правят всичко по силите си да самоубият ЕС. Тоест да го убият. Защото те ще продължат да си живуркат. Направили са кинти за същите тези 10 техни поколения напред.

 

Силиконови мозъци

 

Диона влязла в съда. Това е онази нашмърканата певица, която пила лекарства за настинка и после с поршето, нали помните?

Мина се време, оперила гребена и пристига като за Оскарите. Гордо пристъпя в съда, сякаш тя ще раздава правосъдие. Голям цирк в тази държава, напудрени ноздри и силикон в тиквите.

 

„По телевизията само сексове дават“

 

Преди години. Репортаж за 12-годишна, която родила. В махалата се струпали роднини. Една прапрабаба, на около 42 години, разправя: „Ми, ний де да знайми? Тя сичкото си имаше-цици, дупе. Пък и по телевизията само сексове дават…“.

Такава е тя.

Някакъв британец разправял за трудната си битка със сексуалната зависимост, която е разрушила семейството му. Карал жена си да правят по пет пъти секс седмично, а след акта винаги гледал порно. Преспал с над 300 жени докато е с нея.

Американка пък си търсила съпруг. Обиколила 25 държави, в които се срещала с различни мъже, за да се спре на „избрания“. Две години й отнел експериментът. Англосаксонска работа.

При нас пък има такива обиколкаджии на партии, че им се губи бройката

 

***

 

Какви изводи да си направим от тази седмица? Изначалните, продукт на 30 години неонова демокрация. Тунинг до неузнаваемост, скимтене, време за корупция все няма, пълно с пудели, силиконови гмо мозъци и… само сексове по телевизиите.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/4/24 20:26

    Една от Калинкитееееееее на бат бойко

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/4/24 23:01

    По добър обзор отдавна не съм чел ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/4/24 19:36

      Този път мн приятен и лек за четене иронията неизменно присъства

      Изтриване
  3. Анонимен27/4/24 08:46

    В ерата на социалните мрежи новините са мигновени възприятия.
    Медии на задкулисието започнаха да получават всеобщо неодобрение.
    Виртуалността създаде огромна всеобщност.
    Задкулисието бе принудено да излезе на показ.
    Задейства се концепцията на незрелите общества, от древен Рим до сега:
    "Дайте им хляб и зрелища и те никога няма да се разбунтуват".
    Новата показност се вля в атмосфера, която всички дишат.
    Показността притъпи публиката, циркът притъпи промяната.
    Преходът се удължи. Количеството определя качеството.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/4/24 09:17

    Долна мръсна крадлива корумпирана държава,държава на бандитите мафиотите калинкитееееееееее

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/4/24 12:16

    От 30 години канал. Къде са предишните. Вервайте ни...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.