24rodopi.com/Общество

Кърджалийката и бивш министър на ГЕРБ Николина Ангелкова не се е разпознала на снимките с бившия главен секретар на МВР Живко Коцев. Това е обявила самата тя при разпитите по по делото за митническата организирана престъпна група, обяви софийската градска прокурорка Илиана Кирилова, цитирана от бТВ.

„Нейната роля предстои да се изясни. Разпитана е, тя няма спомен в момента за това нещо, предстои да се направи лицево-идентификационна експертиза дали лицето на снимката е тя или не", каза Илиана Кирилова. А на конкретния въпрос въпрос дали Ангелкова потвърждава, че е лицето на снимката, градският прокурор каза: "Не се разпозна".

„Ако лицево-идентификационната експертиза потвърди, че е тя, се притеснявам за нея евентуално дали пък няма проблеми с паметта", добави Кирилова. По време на разпита Ангелкова е казала, че не познава другите замесени в сюжета около Живко Коцев, а самия него познава бегло.

Веднага след като излязоха снимките Ангелкова ги коментира така: "Познавам Живко Коцев от по-малко от година, но никога не съм се интересувала и не знам подробности за работата му. Съжалявам, че името ми се замесва в тази история с политически и МВР привкус. Подчертавам, че нямам информация за дейността на хора, свързвани с г-н Коцев".

Ангелкова в момента работи за правителството на Саудитска Арабия.

"В България не реализирам никакви професионални дейности, свързани с администрация и институции, за да не създавам фон и спекулации поради биографията ми в изпълнителната власт и политиката. Нямам какво да крия, но отказвам да влизам в политическа интрига и името ми да бъде използвано от политически опоненти в какъвто и да е тълкувателен контекст. Ще съдействам на компетентните органи с истината, ако бъда потърсена", посочва Ангелкова.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/4/24 10:11

    То наглост и чудо. Затова ли си направи тоя прилеп пластична операция?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/4/24 10:24

    Добре де тя може и да не се разпознава но "красотата" и я издава и целия български народ я разпозна само тя и прокуратурата не я разпознават де гиди сопа де ама така ще е докато си мълчим и траем ще ни правят на пумпали

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/4/24 12:46

      Да не говорим, че гледах интервю с нея (не си спомням медията) и каза: "Да, това съм аз, но преди време на общо събитие, някво". Голям майтап е тази държава!

      Изтриване
  3. Анонимен23/4/24 10:53

    НАГЛА КАРИЕРИСТКА. КАЛИНКА ОТВСЯКЪДЕ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/4/24 11:02

    По големият гарванов нос я познах, всички я познахме. Само тя не се позна ☺️

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/4/24 11:39

    цяла българия я позна, тя след толкова операции не може да се познае ...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/4/24 12:11

    И 5 пластични операции да си направи все същата"красавица"ще си остане има една Бългаска поговорка "преоблякъл се Илия па па в тия" така чеее и ЕГН то да си смени същия чумпил ще си остане

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/4/24 12:22

    Тя си мисли,че след фейс промяната,е "под прикритие"и никой няма да я познае!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/4/24 12:34

    Е то и аз да съм насран и аз няма да се позная...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/4/24 13:18

    Тя не беше ли една от Какинкитеееееееееее на Асвалт паша...Срам и Позор

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/4/24 13:21

    Носа и пречи за да се разпознае...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/4/24 14:19

    Синът ми я нарича "коркидал".
    Прав е, щото тая по-така и от крокодил.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен23/4/24 14:55

    МИСКА ОТВСЯКЪРЕ.....ЕДВАМ ГО НАПИСАХ ПОВДИГНА МИ СЕ

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/4/24 15:18

    моля да редактирате снимката вдясно е коркодил малките деца не бива да гледат това

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен23/4/24 16:17

    Дали раните на коленете не станаха след тази снимка ???

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен24/4/24 10:33

    Сауди връзката е фон и спекулации за работни посещения в Турция. Да започнат официално от там, не да ми се ръководят по снимки и калинческо лъжесвидетелсване.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.