24rodopi.com/Регион

Кметът на село Кран Мустафа Юсеин премести работното си място от кметството на открито. По този начин той протестира срещу лошото състояние на републиканската пътна мрежа до селото.

Мустафа Юсеин и друг път е попадал в новините с нестандартните си инициативи за решаване на наболели проблеми. В две поредни години кметът на това село в община Кирково плати годишната си винетка с килограми стотинки. През 2022-ра беше събрал близо 1000 монети от по десет стотинки, а действията му бяха в знак на протест за състоянието на пътя Пашинци - Кран- Маказа.

Новата акция на Мустафа Юсеин отново е срещу Агенция „Пътна инфраструктура“.

От 12 години на съселяните му се налага да протестират, за да бъдат асфалтирани части от 17-километровия участък от републикански път, който „плаче“ за основен ремонт. Сега най-зле било в района на Токачка.

Снимка: Мустафа Юсеин

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/4/24 09:30

    Най лошия участък не е в района на село Токачка, а в района на село Кран.Край Токачка беше асфалтирано от Дънди крокодила.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/4/24 09:42

    Около 50 % от кметовете по селата са без офиси, по домовете, на открито, кръчмите, месчитите..... хора, новите хайдуги

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/4/24 09:56

    Докторе лъжи с мярка бе.Първо по цял ден си на кафето и играеш карти,второ окачване на нива не е толкова скъпо и трето колко пъти ходиш до кран.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/4/24 10:11

    Стига си си правил реклама. Ако искаш да те чуят и да направиш нещо иди с масата и стола си на пътя за Маказа и го затвори

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/4/24 10:39

    Кметеее с протести няма да стане Артик сопите трябва да грабнем сопите само тогава ще си дойде всичко на место ,протестите са ала бала за тия дето ни управляват за тях има всичко а за обикновенния човечец няма нищо ей на пак избори стягат едни 100 милиона пак ще отидат пилеят държавна пара с която биха се изградили и пътища и децки градини и какво ли още не ако Ботев и Левски бяха живи тия изедници на бесилото щяха да ги окачат та с протест няма да стане

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/4/24 10:47

    Браво на този кмет Ако всички бяха като него ехе

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/4/24 11:24

      И асвалтира ли пътя за 12г. Искаме да видим дела а не приказки и глупости

      Изтриване
  7. Анонимен3/4/24 11:20

    Кмете, събери колкото се може повече хора от селото, хващайте един автобус и отивайте да протестирате под прозорците на кабинета на шефа на АПИ, та цялата страна да види резила на пътищата в района. Само крадат горе и се оправдават, че трябвало магистрали да правят, все едно хората на село не заслужават никакви условия, за да се придвижват.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/4/24 11:51

    Муси, пак ли ревеш. Откъде пари за джиповете дето ги караш?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/4/24 12:47

      За тия пътища танк трябва и джиповете вече не вършат работа.А и между другото ,колко според теб струва 20 годишен джип.

      Изтриване
  9. Анонимен4/4/24 00:54

    Loshi patista niama. Ima loshi hora izraelski teroristi v bg admin upravlenie. Hamas za tiah!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.