24rodopi.com/Регион

"Много работа, много нерви, изпипване на всеки един детайл“.

Това е формулата за успеха на Джебел. Която извади общината от графата „Със затихващи функции“ по рейтинговата система на Агенцията за чуждестранни инвестиции, защото към региона вече има сериозен инвеститорски интерес.

Кметът Неджми Али откри поредната нова придобивка за Джебел – паркинг на входа на града, който ще се ползва от жители и гости. Точно година време отне от проектирането до откриването. Поредната изпълнена точка от програмата на кмета „Развитие на Джебел“, влязла в изпълнение от 2019 година.

Паркингът е предвиден за почти 100 паркоместа, като 4 от тях са за хора с увреждания и 4 места за зареждане на електромобили,  за което предстои да бъде монтирана зарядна станция. Също така беше изградена нова улица, която ще бъде продължена до местността "Пирамидата“. Положената асфалтова настилка за паркинга и пътя е с 10 см дебелина. За отводняването са изградени 3 дъждоприемни решетки.

„Работим изключително професионално, за да може всеки изпълнен обект да има дълъг живот и да се ползва години наред. Не само променяме облика на града и селата, но и така даваме тласък за развитие на местната икономика. От 2019-та година до този момент са разкрити над 420 работни места. Енергията, която получаваме от хората, ни дава сили да работим и продължаваме напред“, посочи по време на откриването Неджми Али.

Кметът на Джебел влезе в маратон по рязане на ленти. Ден преди това, той откри новия път от общинския център до село Тютюнче, превръщайки буквално населеното място в квартал на града.

Предстои откриване и на обновения централен площад. Други десетки обекти вече се ползват в различни населени места в общината.




Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.