24rodopi.com/Общество

На 15 години е момичето, отвлечено в Кърджали, научи 24rodopi.com. То е било зверски изнасилено, твърди осведомен източник. Отвличането пък е станало точно по време на празненствата за Гергьовден/Хъдърлез. Сигналът до полицията е подаден от родителите на момичето.

Както вече писахме, при съвместни действия на полицейски служители от РУ-Кърджали и ОДМВР-Хасково 28-годишен е задържан след сигнал за отвличане на непълнолетна. По първоначални данни деянието е извършено на 6 май в Кърджали, след което мъжът и момичето се придвижили до Хасково. За общодържавно издирване са били обявени пострадалата и съпричастният към деянието.

Соченият за извършител и брат му са били установени и задържани на 9 май в Хасково, а след това конвоирани до РУ-Кърджали. В Районното са задържани още 24-годишна и 32-годишен, за които има данни, че са съдействали при осъществяване на деянието.

Работата по изясняване на случая продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай от РУ-Кърджали. Образувано е досъдебно производство.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/5/24 16:42

    Сега доживотна на изнасилвачите и доживотна на жената помагачка! Чакаме правосъдие - европейско!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/5/24 17:03

    от умрял писмо чакай

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/5/24 17:13

    Бой и еб,,, мама,,,мръсна сега в затвора

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/5/24 19:24

    Циганиа сега в Старазагора

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/5/24 20:05

    Абе сва сигурно са прабългари от боровец

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.