24rodopi.com/Спорт

Новакът в елита „Крумовград“ завърши 2:2 при гостуването си на борещия се за сребърните медали ЦСКА. Мачът от плейофната фаза се игра на националния стадион „Васил Левски“ и от равенството най-доволни са играчите на "Черно море", чиито шансове за второто място се увеличават.

ЦСКА – „Крумовград“  2:2 (1:1)

голмайстори: 0:1 Патрик Луан 3, 1:1 Джонатан Линдсет 29, 2:1 Матиас Фаетон 48, 2:2 Патрик Луан 55

Възпитаниците на Станислав Генчев са в серия от 15 мача без загуба (след 33 кръга) - 8 победи и 7 равенства, и отдавна извоюваха шестото място в сезон 2023/2024.

Патрик Луан откри за гостите още в третата минута. Джонатан Линдсет изравни в 29-ата минута, а в 42-ата Лиднсет изпусна дузпа за „армейците“. Матиас Фаетон даде аванс на домакините в 48-ата минута, но седем по-късно Патрик Луан направи 2:2.

Със спечелената точка футболистите на Стамен Белчев са на второто място с актив от 67 пункта, „моряците“ са с 66 и мач по-малко. „Крумовград“ е на шеста позиция с 49 пункта.

„Крумовград“: Янко Георгиев, Калоян Пехливанов, Матей Шимич, Лукас Сантана, Джуниет Али, Ренан Ареяш, Диего Рапосо, Патрик Луан (88-Октай Юсеин), Вячеслав Велев, Серкан Юсеин (71-Китан Василев), Александър Колев


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.