24rodopi.com/Темата+

Общо четирима са приети за лечение от днешната катастрофа по главния път от Кърджали към граничния контролно пропускателен пункт (ГКПП) "Маказа“, в района на момчилградското село Върхари.

Това съобщават от пресцентъра на Многопрофилната болница за активно лечение "Д-р Атанас Дафовски“ в Кърджали.

8 души са пътували в трите коли, научи 24rodopi.com.

Трима от тях са били настанени в Отделението по анестезиология и интензивно лечение на кърджалийската болница. Те са деца на 7 и на 14 години, и жена на 55 години. Четвъртият пациент - момиче на 17 години, което ще бъде транспортирано за лечение в Университетската многопрофилна болница за активно лечение в град Пловдив.

От областната болница в града край Арда посочват също, че към момента общото състояние на настанените за лечение при тях е стабилно.

Както първи 24rodopi.com писа, катастрофата в района на момчилградското село Върхари бе между три автомобила - "Фолксваген", БМВ и "Мерцедес", с две български регистрации и една румънска.

Сигнал за инцидента е подаден в 8:45 часа. Главният път за границата бе затворен за около пет часа. Въведен бе и обходен маршрут през Момчилград.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/5/24 17:40

    Това е най честото нарушение по този път. Не само от чужденци но и от български шофьори със скъпи коли.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/5/24 18:13

    А пред ИДА имаше камера с пазещи я милиционери.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/5/24 23:48

    Колчета като в Кресненското дефиле! Явно никога няма да се научат! Бързат да са две три коли по-напред и са готови да умрат. Рядко срещани идиоти сме по наще географски ширини

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/5/24 07:25

    А на селянинът с БМВ-то му няма нищо. То тъпото дърво какво да му стане.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/5/24 10:02

    мамалигара от румъния сигурно е причината за катастрофата.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/5/24 15:00

    Не е виновен Румънеца а БМВ -то удря от зад правилно движещия се голф и голфа удря румънеца .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.