24rodopi.com/Регион

Кметът на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед, председателят на Общинския съвет инж. Месру Мюмюн и представители на общинското ръководство откриха обновената отсечка по пътя от кметството на селото Минзухар до едноименната махала. Тя беше силно компрометирана в тази си част.

По трасето е положена нова асфалтова настилка. Почистени са водостоците и канавките край пътя и е изградена прилежащата пътна инфраструктура.

Отсечката беше в лошо състояние и с намалени габарити, като се налагаше ежегодни кърпежи, отбеляза кметът на  Минзухар Шукри Осман. От свое име и от името на местните жители благодари на ръководството на Община Черноочене за реализирането на проекта и поетите ангажименти.

Кметът инж. Айджан Ахмед обяви, че с приключването на процедурите усилено ще стартира и плановото извършване на цялостно благоустрояване и частични ремонтни дейности по уличната мрежа на населените места.

След огледи, направени от специалисти, срещи с кметовете на населените места и заявени нужди от местното население, са набелязани приоритетните обекти и поразените транспортни артерии след есенно-зимния сезон.

През летния сезон дейностите ще продължат с полагане на асфалт, където е необходимо – по засегнатите места на общинската мрежа и улиците на селата.

Исмет ИСМАИЛ, Черноочене

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/5/24 13:00

    Село Спколите няма асфалт да не се забрави и това село!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/5/24 20:31

    Като Кърджали искаме и Черноочене да мирише на асфалт

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/5/24 20:48

    Кога ще се оправи водоснабдяването във с. ЖЕНДА и с. СОКОЛИТЕ.? Молба до министерството ли да направим или да се обадим на главнокомандуващия.?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/5/24 09:59

    Къде отидоха парите за водопровода на Габрово?!!!!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.