24rodopi.com/Регион

С разнообразни дейности възпитаниците на училищата и детските градини на територията на община Черноочене и тази година отбелязаха Деня на обединена Европа и на ученическото самоуправление.

За празника училищният вход на Средно училище „Христо Смирненски“ в село Черноочене беше украсен със знамената на страните от Европейския съюз. Учениците отбелязаха, че Денят на Европа е посветен на мира и обединението на стария континент.

Този път за деня на ученическото самоуправление възпитаниците на СУ „Христо Смирненски“ посрещнаха ръководството на учебното заведение с пожелание за отговорно отношение и успешно справяне със задачите през деня.

Учениците почувстваха колко важно и задължаващо е ръководенето на учебната институцията, и всяко преподаване на уроците и грижата за всеки един от тях.

Възпитаниците, влезли в ролята на своите учители и ръководството на училището, приеха сериозно задължението да организират учебния процес.

Най-ентусиазираните си обещаха да изберат точно тази професия, за да бъдат максимално полезни на обществото.

Ръководството и преподавателите на СУ „Христо Смирненски“ с. Черноочене пожелаха много кураж и постоянство при сбъдване на мечтите си, а на колегите-учители, искрена благодарност за подкрепата и търпението към учениците.

Исмет ИСМАИЛ, Черноочене

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.