24rodopi.com/Спорт

Двама от най-добрите играчи на „Крумовград“ може да преминат в „Левски“. „Сините“ искат голмайстора Александър Колев, 31-годишният централен нападател има 14 гола в актива си през този сезон. На „Герена“ е желан и силно играещият офанзивен халф Серкан Юсеин. 28-годишният футболист е изиграл 30 мача, негов актив са 5 гола и 4 асистенции.

Спортните медиите пишат, че докато преминаването на Колев в „Левски“ е почти сигурно, то договорът на Серкан Юсеин с „Крумовград“ е до лятото на 2025 година и за правата му ще трябва да се плаща, а отборът с президент Наско Сираков има сериозни финансови проблеми.

Припомняме, че Серкан Юсеин е юноша на пловдивския „Ботев“, а преди да облече екипа на „Крумовград“, е играл „Лудогорец“, „Царско село“, „ЦСКА 1948“ и „Берое“.

Сайтът „Гонг бг“ пък праща в „Левски“ отново старши треньора на шестия в класирането „Крумовград“ Станислав Генчев. През този уикенд щели да се водят преговори с наставника, като е много вероятно той да наследи на "Герена" Николай Костов от новия сезон.

Както вече 24rodopi.com писа, на 10 май Генчев обяви, че не е разговарял с ръководството на „Левски“ и очаква офертата на сегашния си тим за продължаване на договора.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Подарете бека на Арда,дето е пълно ренде.подари гола на Ботев...кой го доведе и срещу какви пари? Именцето искам да зная!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/5/24 18:01

    Да ги продадат за по 5 млн евра и да поканят Роналдо

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.