Самуил Крумов/24rodopi.com/Лично мнение

Полицията нито не прави боклуците правят се на интересни само ама муха без глави са“.

Това подобие на изречение, излъчващо тотална неграмотност, е мнение в социалните мрежи. Мнение на някой си относно бездомни кучета. Предизвикало още десетки разсъждения по темата, изпълнени със същия усет за граматика и лексика…

Наближават баловете и куп изпъчени люде започват да предлагат автомобилите си на абитуриенти, със скромни финансови възможности. За да отидат на бала с „подобаващо возило“. Каквото и да означава това.

На моя бал аз отидох с такси. Смятах и пеша, но носих китки за учителите и не ми се стискаха толкова време.

Сега най-важното е тоалетът, колата, снимките. Грамотност и състояние на междуушието-нямат значение.

„Отново улиците ще бъдат огласени от абитуриенти, които шумно и със стил навлизат в истинския живот“, написал един от „бонус драйв“ по баловете, предлагащ возилото си. И призовава много хора да направят същото.

И какво точно постигате? Абитуриентите навлизат в реалния живот с фалш. С чуждо, „подарък“ от новите парвенюта. Прощавайте, но това ли е новият „стил“?!

Лицемерието, новоизгрялата буржоазия на суетата, демонстрацията… Това е „новото нормално“…

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/5/24 20:43

    Предлагат друг път! Прости родители вървят и се молят, заради разлигавените си деца! Аз отидох пеша на бала и днес ми се молят за моята кола която струва нещо

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/5/24 20:51

    Добър ден това е релната картинка
    С мерцедеса да въртя гуми

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/5/24 20:44

      Като ти взимат книжката и ти пишат 3к глоба ще въртиш пак гуми ти друг път

      Изтриване
  3. Анонимен1/5/24 21:12

    Гьостериш фасон друго нищо повечето незнаят да говорян на български език и незнаят да смятат да умножават за тях важното е само да се правят на артист на голям бабаит да се видят хубаво в социалните мрежи друго нищо след месец ще видят истинската игра реалния живот как е как боли хах... Пожелавам ви успех със реалния живот !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/5/24 21:17

    Андибул морков ще стане след баловете играта свърши вече деца...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/5/24 21:25

    Дребната буржоазия от този тип купуване /ПП/залага на експлоатация на струните на нашите съграждани. Надявам се, че нашите комшии, братя не са балъци.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/5/24 11:54

    Тъжен, но верен анализ на пълзящото, ново поколение...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/5/24 12:52

    Браво на младите. Могат го, имат пари, карат поршета, бвмта, мерцедеси, живеят си живота. А тоз журналя тука сърба духата. Полага му се, щот се праи на интелектуалец, че тръгнал да нарича живуркавето на младоците ни "лицемерие". Ем покажи и ти е, ако го можеш.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/5/24 18:37

      От това "живуркане" "сърба духата" такова, после тия ги гледат по плочите край пътя. Ебаси тъпана. Бъдете прости, явно това е мечтата на две поколения

      Изтриване
  8. Анонимен2/5/24 18:49

    Много тъпи манерки има, мноооого, ей! Извадки от ауспуси. Прости като галоши, ама самочувствие до небето. От там се пада най-болезнено, ама овчите кратуни как да резберат, развийш ли

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.