24rodopi.com/ Политика 

„Няма да допуснем България да бъде употребявана за вътрешнополитически цели в Северна Македония“, заяви председателят на ДПС Делян Пеевски.

„Думите на лидер на партия с претенции от съседната ни държава, че ще чака “по-разумен премиер” са абсолютно недопустими и неприемливи. Няма оправдание Северна Македония да бъде отклонена от евроатлантическия си път.
Искам да се обърна към г-н Мицкоски – Няма да има български премиер, който ще тръгне срещу интересите на България. От вас се очаква да изпълните коректно договора, подписан с България.
Напомняме, че като държава България направи изключително много с подкрепата си за Северна Македония, чието място трябва да бъде като член на ЕС“, декларира още Пеевски.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/5/24 20:10

    България какво ли не направи за република Северна Македония . Само да си припомним, че когато беше президент на България Жельо Митев Желев им бяха подарени над 2 400 танка като държавата се разоръжаваше по всички нареждания и заповеди отвън, та за 6-ти май тази година вече нямаше и военен парад , македонците ги разрязаха за скрап . Какви управници вече имаме за тези 34 години .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/5/24 20:13

    Пеевски аз ще ти вярвам тогава когато предложите и за българските турци да се признаят за малцинство,искате българите да се признаят за малцинство но за турците нито дума

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/5/24 08:53

      След всяко признаване за малцинство,следват претенции за територия!

      Изтриване
  3. Анонимен10/5/24 20:54

    Браво на Пеевски! Точно и на място! Тея макета се взеха много на сериозно ама няма да им се хванем на въдицата! ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С БЪЛГАРИЯ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/5/24 22:34

      Моля хората които са на хранилка в ДПС да не пишат коментари

      Изтриване
  4. Анонимен10/5/24 22:19

    Хем "трябва да бъдат в ЕС", хем "няма да допуснем, ...", някак нищо не разбрах 🤔

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/5/24 00:12

    Македонските са с топки и си избират политици с топки , а си избрах жена мъжката на за президент.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.