24rodopi.com/Спорт

„Арда“ постигна важна победа срещу прекия съперник за важното 7-мо място в efbet лига – пловдивския „Ботев“, сред красив обрат.

„Сините от Кърджали“ надвиха „канарчетата“ с 2:1 в 33-ия кръг на елитното ни футболно първенство.

„Арда“ – „Ботев“ (Пловдив)  2:1 (0:1)

голмайстори: 0:1 Уме Емануел 31, 1:1 Борис Тютюков 64, 2:1 Йонас Там 86-автогол

„Арда“ е на девето място с 44 точки, с 45 са „ЦСКА 1948“ и „Ботев“. Седмото място дава право на бараж с третия или четвъртия в класирането за участие в европейския турнир "Лига на конференциите".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/5/24 20:03

    Какво седмо място?Под "мъдрото"ръководство на Рамо и Ив.Петков в Арда останаха играчи повечето от които не стават и за Б група

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/5/24 20:14

    До кога Ив.Петков ще привлича в Арда "звезди"като Окезие,Феликс Ебоа,без да му търсят отговорност

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/5/24 07:10

    Браво Арда, Браво Господинов! Тоя път късметът беше на наша страна.Следващите два мача трябва още по-добре за да опънем Славия и ЦСКА-число.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/5/24 08:26

    В сегашния отбор на Арда има не повече от 4-5 човека с качества за Ефбет лига, останалото е амбалаж незнайно защо привличан в отбора за да стои на пейката и да получава заплата.Крайно време е на Ив.Петков да му потърсят сметка за провалите в селекцията.

    ОтговорИзтриване
  5. И.Петков е Великия комбинатор. Помня ,че обеща твърдо ,Арда да се класира на шесто мчясто,в краен случай-на седмо. Ех, Петков,Петков....не ти ли омръзна да лъжеш феновете на Арда. Да беше погледнал ,пък и да се научи от изп. директор на Крумовград,как лично той е довел всички футболисти-с качества , а не като в Арда...от кол и въже.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/5/24 19:27

    Защо омаложавате успеха на 'АРДА 'МИСЛЕТЕ ПОЗИТИВНО

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.