24rodopi.com/Политика

Айтен Байрям Сабри и Мехмед Лятиф Расим са представителите на област Кърджали в евролистатата на ДПС, но и двамата са без шансове за работа в Европейския парламент.

Айтен Сабри, която отскоро е секретар на Общинска администрация в Кърджали, е на неизбираемото осмо място.

Мехмед Лятиф Расим (на снимката), който е доктор по финанси, учил е в Германия и Австрия, защитил е научна степен пред бившия премиер Пламен Орешарски, пък е на 13-та позиция в 17-местния списък.

Припомняме, че водач на листата е Джевдет Чакъров, следван от Илхан Кючюк, Искра Михайлова, Танер Кабилов, Елена Йончева и Танзер Юсеинов.

Кои ще отстъпят мандатите си, кои трима със сигурност влизат в Европейския парламент и кой ще бъде евентуалният четвърти депесар в Брюксел и Страсбург – четете по-късно днес в 24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/5/24 11:55

    Момчето е умно! Познавам го лично…. Става

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/5/24 21:52

      За едни става, за други не става.
      Зад доста титли като доктори, доценти, инженери стоят хартиени тигри, т.е. провалени махленски котки.

      Изтриване
  2. Анонимен7/5/24 13:35

    Да живее с Мост ,,,село Мост

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/5/24 19:39

    В аврупата български не трябва ба,важно е английски и турски да знаеш

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/5/24 20:24

    Кой е танер кабилов и Елена Йончева.защо трябва да ги изпратим в европарламента ,какво ще направят за турския и българския народ ....нищооооо.Само ще взимат 10 000 ерво заплата

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/5/24 12:51

      Много лошо щом не си знаете кадрите, в случая става въпрос за Танер Кабилов. Питай Гугъл и ще разбереш.

      Изтриване
  5. Анонимен7/5/24 20:49

    Най-сетне един автентичен окумуш в ДПС. Мехмед, тъърпение му е майката в политиката. Успех.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.