24rodopi.com/Образование

Двама кърджалийци са номинирани за престижната награда "Златна ябълка", която ежегодно връчва Националната мрежа за децата.

Предложенията идват от Сдружение „Инициатива за развитие – Кърджали решава“ с председател на Управителния съвет Росица Средкова.

Директорът на СУ "Петко Рачов Славейков" Милко Багдасаров е предложен за наградата в категория "Герой на децата".

„Милко Багдасаров е известен с любовта и грижата си към децата, директор на най-голямото средно училище в Южна България – СУ „П. Р. Славейков“ вече 34 години, мотивираща сила на всеки свой ученик, филантроп, който е активен в различни области на обществения живот. Създател на шампиони в науката, изкуството и спорта. Подкрепя участието на учениците си в Младежка програма Мегафон и помага на всички млади хора техният глас да бъде чут. Мотивира децата да бъдат съпричастни към страдащите и да се борят всички деца да имат достъп до качествени здравни и образователни услуги“-малка част от аргументите, подкрепящи номинацията.

Златомира Джисова е номинирана в категория „Благотворител“. Тя е учител по математика от две години в СУ „П. Р. Славейков“, Кърджали. За този период целенасочено се опитва да разчупи часовете по предмета, който води, като вкарва изключително иновативни, интересни, а понякога и нестандартни похвати в своята преподавателска дейност, така че да представи математиката в една по-разчупена, съвременна и близка до учениците форма, с цел да ги мотивира, материалът да бъде по-разбираем и по-лесно усвоен от децата.

Линкът за гласуване е https://1june.nmd.bg/nomination/zlatomira-angelova-dzhisova/.

Гласува се с имейл, в който се влиза допълнително за валидиране на гласа.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.