24rodopi.com/Политика

От 40 номинирани за кандидати за депутати от Кърджалийско, 10 вече са в окончателния списък на ДПС за парламентарните избори на 9 юни. Кандидатската листа на Движението ще бъде регистрирана в 10.00 часа на 6 май - понеделник, в Районната избирателна комисия.

От ДПС отново си поставят за цел да спечелят 4 мандата от 5 възможни в 9-и Кърджалийски многомандатен избирателен район.

47 433 души в област Кърджали гласуваха за ДПС на парламентарните избори през април м. г.

Всички структури на ДПС в региона - седемте общински съвети и областното ръководство, искат за водач на листата председателя на партията Делян Пеевски.

"Листата беше готова преди празниците. В нея ще откриете и "новото начало" и хора с парламентарен опит", сподели източник от централата.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/5/24 08:37

    Скъпи приятелчета, полека-лека се избистрят партийните листи за предстоящите избори. Някои партии обявиха водачите. Скоро ще станат ясни и целите листи. Това ми напомня някои дебати от близкото минало.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/5/24 08:38

    Скъпи приятелчета, полека-лека се избистрят партийните листи за предстоящите избори. Някои партии обявиха водачите. Скоро ще станат ясни и целите листи. Това ми напомня някои дебати от близкото минало.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/5/24 09:35

    Хайърлия да е за първите 5,а за амуджата и йенгето.....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/5/24 09:43

    Хасан Азис на второ място !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/5/24 10:11

    Браво пъдарите са готови,овцете вас ви чака да пуснете на байъра

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/5/24 21:58

    Много банално почна да става,дано не се спука парашута

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/5/24 23:19

    "Новото начало "звучи като стара песен с "нов глас"незнам дали вече хората искат да слушат.нищо ново под слънцето ,всеки път едно и също.Въпросът е ,до кога?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.