24rodopi.com/Темата+

„Задържане под стража“ – най-тежката мярка за неотклонение бе взета спрямо 28-годишния мъж, който бе арестуван за отвличане и брутално изнасилване на 15-годишно момиче от Кърджали.

Както 24rodopi.com първи писа, непълнолетната е била сексуално насилвана в продължение на часове в къща в село Солище. 28-годишният кърджалиец Гюнер М. дори е гасил фасове по тялото й.

Мъжът е женен. След като осъществил плана си, девойката е била закарана в Хасково, където била уговаряна да не подава жалба.

Припомняме, че при съвместни действия на полицейски служители от РУ-Кърджали и ОДМВР-Хасково 28-годишният бе задържан след сигнал за отвличане на непълнолетна. По първоначални данни деянието е извършено на 6 май в Кърджали, след което мъжът и момичето се придвижили до Хасково. За общодържавно издирване са били обявени пострадалата и съпричастният към деянието.

Соченият за извършител и брат му са били установени и задържани на 9 май в Хасково, а след това конвоирани до РУ-Кърджали. В Районното бяха задържани още 24-годишна и 32-годишен, за които има данни, че са съдействали при осъществяване на деянието.

В мотивите си съдът прие, че от събраните до момента по досъдебното производство доказателства може да се направи обосновано предположение, че обвиняемият Г.М. е извършил престъпленията, за които му е предявено обвинение и за които законът предвижда наказание „лишаване от свобода“. Съдът прие също така, че е налице и реална опасност същият да се укрие или да извърши престъпление.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/5/24 16:53

    В затвора ще го изнасилят и него, боклука му с боклук!!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/5/24 19:03

      За съжаление няма да е в затвора такава е нашата мила България

      Изтриване
    2. Анонимен14/5/24 00:08

      Затвора вече е детска градина !!!!!администрацията няма да го допусне!!!!

      Изтриване
  2. Анонимен13/5/24 21:33

    Чл.152 ал.4 -лишаване от свобода от 10 до 20 години. Добре ще е този гад да го подведат така,но има едно но???????

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/5/24 08:23

    da mu prusnat halkata

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.