24rodopi.com/Общество/Темата+

„Домашен арест“ – това бе наложената мярка за неотклонение на 51-годишния мъж, който задигна 12 000 лева и 200 евро от лек автомобил в Кърджали.

Повече от час и половина продължи заседанието на Районния съд в Кърджали, предаде репортер на 24rodopi.comМотивите са „поради здравословни и други социални причини“. Мярката ще се изпълнява на адреса на обвиняемия като контролът се осъществява, както от съответната структура на МВР, така и чрез средствата за електронно наблюдение.

Припомняме, че парите бяха откраднати от колата на 53-годишна жена.

На 27 април,  около 11 часа, пострадалата оставила лекия си автомобил „Тойота“ на паркинга на голяма хранителна верига и влязла да пазарува. През това време Петър Г., който бил наблизо, преминал покрай колата и видял, че на седалката била оставена дамска чанта. Той отворил автомобила, вероятно с техническо средство, и отнел чантата, в която имало 12 000 лева и 200 евро. Веднага след това се качил в лек автомобил „Пежо“ и напуснал града. Подаден е бил сигнал в полицията. П.Г. е бил установен на входа на София, като отнетите пари са били намерени и иззети от автомобила му, посочват от прокуратурата.

51-годишният Петър Г. е от столицата. Той е безработен, не е бил осъждан преди това. Първоначално пред разследващите той заявява категоричен, че не е бил в Кърджали. Мъжът обаче е записан от видеокамерите на търговския обект.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/5/24 11:44

    Bravo na naste coveka utre da izleze pak da krade .Zasto li ne kat ima cico vladiga zad girba ima napredik dirjavata

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.