24rodopi.com/Криминале

Живеещ с кърджалийка 47-годишен мъж, с двойно гражданство – турско и нидерландско, съжалява много, че не се е регистрирал официално на адрес в града край Арда.

Състав на Окръжен съд – Хасково определи мярка за неотклонение за задържане под стража на мъж с двойно гражданство - турско и нидерландско, обявен за международно издирване по изпълнение на Европейска заповед за арест (ЕЗА), съобщиха от съда.

Мъжът с инициали Т.Е. (47 г.) е задържан на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Капитан Андреево“ на 27 юни.

Заповедта за ареста му е издадена от съд в град Цволе. Тя е въз основа на влязло в сила на 26 март т.г. решение на Върховния съд на Нидерландия, с което лицето е осъдено за опит за убийство и причиняване на тежка телесна повреда на 65 месеца лишаване от свобода. От тях му остават за изтърпяване – 1850 дни, става ясно от информацията на Окръжен съд – Хасково, цитирана от БТА.

Сред мотивите на съда за постановеното днес решение за задържане са, че той няма установен адрес на територията на страната ни, дори и в град Кърджали, където живее на семейни начала с местна жителка. Този факт е сред предпоставките за риск да се укрие, което пък ще осуети същинското екстрадиционно производство спрямо него.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/6/24 23:53

    Пише се Зволе а не Цволе

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/6/24 12:14

    За причинена смърт в България дават условна присъда от 6 месеца, а за два шамара зашити на лека жена в Нидерландия те осъждат за "опит за убийство".
    Тъпа и проста съдебна система.
    Светът се е побъркал.
    Свидетел съм на случая в Нидерландия: Човекът не можа да обясни на заядлива и пияна жена,че не иска компаньонка на тяхната маса.
    На излизане от бара, тая го нападна на улицата с ритници.Той й отвърна с два шамара и оная се кротна.
    Та после взела да го съди за "опит за убийство". Тарагикомедия. Да те е страх от пияни проститутки!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/6/24 19:44

    Тази Кукла е проститутка в Холандия

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.