24rodopi.com/Общество

Премахване на дървета и храсти, разширяване на платното – започнаха реалните дейности по ремонта на една от най-окаяните улици във „Възрожденци“ – „Христо Г. Данов“.

Платното бе разбито, пропаднало, асфалтът по краищата буквално „оръфан“.

Над 1 километър е дължината на улицата, чиито ремонт стартира със символична първа копка, която направи кметът Ерол Мюмюн само преди дни. Пътната артерия започва от СУ „П.Р.Славейков“ и стига до новата джамия.

Ще бъдат подменени бордюрите и тротоарната настилка, там където са компрометирани. Също така ще бъде изградена нова водопроводна мрежа. Стойността на ремонта възлиза на 1 321 323 лв. Срокът на изпълнение е 210 календарни дни.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/6/24 14:25

    като гледам каКто всичката ви работа хубаво сте обезопасили и освен това сте помислили и за трафика БРАВООО

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/6/24 15:44

    Символ на разруха,символ на Хасан...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/6/24 16:08

    Десния завой от тази улица към новия мост е отвратителен! Много остър, и като има паркирана кола или бус, нямаш видимост и платното не стига! И след десетина метра бакшишите са окупирали цялото платно и даже правят и втора колона....
    Абе, асфалт няма, тротоари няма, полиция няма ..... хасанщина!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/6/24 21:05

    Ерол направи така че Населението на Кърджали да те подкрепя винаги

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/6/24 21:05

    Ерол направи така че Населението на Кърджали да те подкрепя винаги

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/6/24 17:21

    Аре бе давайте пътя за курортите омръзна ни вече с празни приказки

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.