24rodopi.com/Общество

Две благодарствени писма за работата на сектор „Български документи за самоличност“ са получени в ОДМВР-Кърджали, съобщиха от дирекцията.

Нарин Кахраман е подала заявление за издаване на паспорт и впечатленията й от работата на служителките, че са проявили усърдие, професионализъм и любезност, които направили процеса по издаване на документа за самоличност приятен и безпроблемен. Гражданката споделя, че в процеса на обслужването служителките са били приветливи, отговорили са компетентно на всички въпроси, което спомогнало за избягване на забавяне и неудобства.

Своята благодарност след посещение в паспортното звено в Кърджали изказва и Габриела Димитрова за вежливото отношение и професионалното изпълнение на задълженията в обслужването на гражданите. Тя отправя специални поздравления към Кристина Димитрова  за търпеливото и любезно отношение.

Сектор „Български документи за самоличност“ в ОДМВР-Кърджали е един от най-натоварените в страната, особено през летните месеци. От началото на тази година до 20 юни са издадени 12 450 лични карти и 18 904 паспорта. В периода от 1 юни до 20 юни издадените лични карти са 2052, а паспортите 3348. От 17 юни тази година започна приемането на заявления за лични карти от ново поколение, като такива вече са получили 469 граждани от област Кърджали.

На снимката: Служителките от сектор „Български документи за самоличност“, които работят на гишета с гражданите

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/6/24 11:00

    Хич не им завиждам. Може би всяка една от тях би могла да напише книга с цитати или наръчник как да запазим спокойствие.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/6/24 13:56

    Момичето с зелената рокля Най интелигентната и културна дама в сектора, само тя заслужава Едно голямо Браво.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/6/24 14:55

    Браво!Наистина работят Много ! Което не може да се каже за по голяма част от общината.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/6/24 18:55

    Това е тяхната работа. За това получават възнаграждение. На Запад всички служители се държат любезно и помагат на хората, а при нас има служители, които ги мързи да гледат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/6/24 22:47

      Ходили ли сте в общината по работа ? Там доброволци ли са? Не взимат ли заплати? Трябва да уважаваме хората които работят (наистина).

      Изтриване
    2. Анонимен22/6/24 03:07

      Pravilno,i ne samo na Zapad..Elate i vijte v Severna Amerika HOW POLITE THEY"RE........

      Изтриване
  5. Анонимен22/6/24 20:43

    Momiceto sis cernata roklia vtorata ot liavo na diasno e nomerb1! Gori viv rabotata si i e mnogo uctiva.Pomogna ni mnogo a ne kato onia borsuci ot obstinata deto se prawiat na mnogo vajni.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.