24rodopi.com/Темата+

Главният път между Черноочене и Кърджали остана затворен повече от 3 часа заради тежката катастрофа.

Както вече 24rodopi.com писа, микробус и лек автомобил се сблъскаха до отбивката за село Патица, където често стават пътни инциденти. Сигналът за катастрофата е подаден в 18,45 часа. 4-ма пътували в двете МПС, като по-сериозно пострадали са пътуващите в лекия автомобил възрастен мъж и тийнейджър.

Катастрофата стана причина за въвеждане на временна организация на движение между Кърджали и село Черноочене, като МПС-ата се отклоняваха от полицейски екипи и в двете посоки през село Стремци.

Едва след приключване на огледа на мястото на пътнотранспортното произшествие около 22.15 часа, движението по главния път бе възстановено.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/6/24 09:37

    Докато държавата не се намеси за нелегалните превози ще има жертви

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/6/24 11:01

    Какво общо има това със нелегалния превоз
    Онзи дядо заспал на волана и се забил в буса каква вина има другия !!! Че кара бус

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/6/24 13:54

    НАП знае да следи кой какво изпраща по куриерските фирми и си търси данъци.Защо госпожи и господа от НАП не контролират Бусаджиите?Те изобщо плащат ли данъци?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/6/24 18:28

      Не е нужно да плащат точно данъци ! Може и друго , но по три начина : в брой, на ръка или лично на когото трябва !!! Точка !

      Изтриване
    2. Анонимен10/6/24 18:46

      Bokluk s boklukatı

      Изтриване
  4. Анонимен10/6/24 22:42

    Пълни са с цигари и алкохол над допустимите,без билети и без застраховка за пътуващите,спят на волана.Вижте колко катастрофи има в последните няколко седмици.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/6/24 22:43

    Направете им хайка.Някой служител под прикритие със скрита камера.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.