24rodopi.com/Общество

Много неща се изписаха за гръцките плажове в началото на лято`2024 с преобладаващи нюанси „По-хубаво море, но вижте колко скъпа става сянката там“, но истината е, че класиката „Срещу две фрапета – чадър и два шезлонга за цял ден“ е жива и през този сезон.

Разликата е, че едно фрапе е 4 евро и не ти сервират питието и с безплатна бутилка вода, за нея трябва да си доплатиш.

Доброто е, че българите харчат повече на плажа за питиета и храни. Примерно, тази порция пилешки шишчета (на снимката) струва 13,50 евро и е достатъчна като количество и качество за обяд на двама.

Не са малко и бийч баровете, които събуждат хейтърския рефлекс на нашенеца със задължителното условие „Ползвате чадър и два шезлонга срещу консумация в размер на 50 евро“ или „Шатра на първа линия, с шезлонги и барбарони, срещу 100 евро консумация“.

Между кефа и желанието да "насъскаш кучетата" срещу гръцкото море! Какво е да си на плаж срещу 50 евро сянка плюс храна и питието – четете по-късно в 24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/6/24 15:48

    На нашето черноморие само едното шишче струва 12лв. за какво сравнение говорим.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/6/24 15:53

    Водата струва 50 цента така че не е голяма загуба

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/6/24 21:20

    Плажовете на Кранево и Албена забранени за ползване,/ешерия коли,разбирай нещо друго/.След ден,два плажовете чисти? Този филм го гледаме всяко лято.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/6/24 05:49

    Фрапе + безплатна вода 4 евро в Фанари. Морето топ. Идете и се къпете на Бетономорието, аз се кефя на Бело Море. На Черноморе не ходя и пари да ми дадат пак няма да ходя там.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/6/24 09:13

      Ароги е супер-до Фанари👍

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.