24rodopi.com/Темата+

ГЕРБ ще предложи правителство на малцинството! Това е политическата новина на деня.

Коалицията ГЕРБ-СДС проведе консултации за съставяне на правителство при президента.

След срещата лидерът на партията Бойко Борисов бе категоричен, че правителство може да се случи само с първия мандат.

"Нашите избиратели, когато са ни наредили пред другите, не са искали пак да получават Денков. Носим си отговорността и ще предложим правителство на малцинството. Би било в повече да съм премиер четвърти мандат, но папката от президента ще взема най-вероятно аз, като ще дойда с нашия кандидат за министър-председател. Да се успокоим, имаме 1-2 седмици да премислим, изборите са решение, но лошо", обясни той, цитиран от Нова телевизия. И определи като крайно нестабилна евентуална подкрепа на ГЕРБ-СДС за мандат на предпоследната партия - ИТН.

Както вече писахме, преди консултациите пък Бойко Борисов обяви, че "на практика няма как да се състави правителство". Той посочи, че партиите се държат предизборно.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/6/24 11:23

    Пак ще има избори : това е намека
    Ерджан

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/6/24 15:55

    Тигвата е културен плод ! Едно време България е изнасяла 330 000 тона годишно само в Русия.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/6/24 18:37

    Трябва да купят 6 депутата от Величие, и са хазър за пълен мандат. И другия път да купят малко повече ромски гласове

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/6/24 18:47

    Пак ще има избори. Замириса на кюфтаци и шницелаци.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.