24rodopi.com/Коментари/Политика

„Уверявам ви, че повече никой няма да може да вкара ДПС в ъгъла. Повече никой няма да може да направи нашите хора втора класа - те са първа класа. Те са като всички - достойни български граждани!”, отсече съвсем скоро в парламента лидерът на Движението за права и свободи Делян Пеевски.

От днес, 28 юни 2024 година, областен управител на Кърджали е Ресми Мурад, бивш кмет на община Ардино и настоящ областен председател на ДПС.

Досега Движението не смееше да иска тази първа позиция на държавата в Източните Родопи. Случвало се е депутати да въртят интриги чак до София за назначаването на областен управител от друга политическата сила (навремето БСП обяви Милко Багдасаров за областен управител, а на следващия ден за такъв беше назначен Ангел Коджаманов), но никога не е прилагана тактиката „Да се преборим да е наш читав кадър, представител на мнозинството в региона“.

Едно се е говорело на митинги, бамбашка се е случвало след това.

Днес вече е друго. Темата „областен управител от ДПС“ не само не е табу, а се прилага заявката на Пеевски за „първата класа“.

И това на фона на превръщането на Кърджали в строителна площадка – започва мечтаният от жителите на града край Арда основен ремонт на десетки улици.

Едновременно с това Движението започна и да се освобождава от „воденичните камъни“. Тоест, тези, за които партията се бе превърнала в писта за личностно и джобово развитие. И те тежаха, а електоралната тежест олекваше за сметка на „камъните“, които потапяха ДПС. След изказването на д-р Ахмед Доган за „корпоративната партия“ и излизането на терен на Делян Пеевски, новото начало започна да се усеща. И ДПС отново изпревари останалите партии, които все още държат своите табаковци (иде реч за отстранения и в ареста Сали Табаков от Варна).

И докато останалите се чудят какво да правят, Движението ще ги поведе с няколко обиколки по плана за тотален политически „ренесанс“. С други думи, хората от „първата класа“ ще разберат, че държава наистина има и тя ще достигне до всяко населено място благодарение на политиката на ДПС. Но ще разберат и друго – иде краят на „феодалните величия“. Размисли в главите от сорта „по-равни от равните“ ще приключват политически кариери.

ДПС започна да става алтернатива на себе си и се готви да покаже съвсем друго лице от това, заради което бе сатанизирано през годините.  А Пеевски вече го заяви ясно – няма да допусне някой да се катери по гърба на партията заради собствения си интерес.

Движението излезе от ъгъла…


Темата+: Пречистването не трябва да спира! В един и същи ден той стана депутат, а в периферна махала се роди смуглата Айше. Днес Айшето е баба, а той още богатее в парламента – очаквайте само в 24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/6/24 10:51

    Мхм, точно така.....всички са светци, начело с Пееф......тра-ге-дия!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/6/24 11:41

    Зулумите на бившия кмет ще се помнят още 100 години,и ще остане за сметка на партията и народа ли?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/6/24 13:49

    Браво г-н Пеевски

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/6/24 14:09

    Браво за таково ДПС мечтаехме и се борихме и ни изгониха че сме болюджии,сега ако потръгне както е започнало с две ръце ще гласуваме и работим за дпс

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/6/24 15:50

    Тебе какво те бърка имота на дъщерята. Тя е семейна и каквото иска това ще притежава.
    Хасан Азис дъщерята що не проверят.Или свекъра новия

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/6/24 18:03

    И трябваше да сложим турчин,за да се задвижат нещата? Както винаги истината в ъгъла!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/6/24 18:39

    Добре го каза - Всички сме равни, достойни български граждани! Любители на лични чекмеджета ще падат от високи постове. Она гьоре.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/6/24 19:12

    Сега вече не околовръстен път за Маказа ще бъде построен ами магистрала . Няма да има задръствания от МПС както по бул. "Беломорски" и бул. "България така и на ГКПП Маказа . Само, че не се знае кога ? Може да бъде възстановено и летището в района на кв."Гледка" . Народа ще чака .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/6/24 20:18

    И пътя Крумовград Токачка

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен28/6/24 21:16

    Ако ви стиска направете една ревизия на Асанчо, хайде да ви видим за какви мъже сте

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/6/24 16:02

    Господин Пеенски, подхванете Хасан, той опропасти града ни, но натрупа милиони. Много е хитър, ще ви подлива вода в партията. Всички чакаме.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен30/6/24 06:41

    Те с Хасанчо ще правят ООД!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен30/6/24 15:27

    Пеевски да прекрати правомощията и на пенсионираните "Хасановски" кметове по селата, които са на хранилка през последните 25 години, и тогава ренесансът ще е 100% процентов!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.