24rodopi.com/Общество

Свикнахме на горещините, само Борисов не успява. Но при него е по-голямата жега. Не мислите ли? Малко по-късно за него…

Брендо взе, че се върна в страната. Мина си с багажа из територията и се насочи към пандиза. Шок и ужас в родния кокошарник! Ще се изтрепят да питат разни експерти, ама как така? Ми, така. И онези им го обясняват из ефира, но мисирската общност не вдява. Брендо е под кнотрола на други сили. Дето уж се борят с наркотрафика. Така го борят, че все разни наркобарони, крале и прочие аристокрация са им в скута. Нима забравиха кой му даде украинско гражданство за една нощ и отказа да го екстрадира. Въпреки че го искаха куп държави, дето онзи същият ги обикаля за военна помощ в милиарди. Та, въпросният под чий контрол е? Нещата са пределно ясни и логически свързани.

Като заговорихме за аристокрация. Калина на дедо Мони отпрала едни мускули, че е само за охрана на чалготека. И на сурат го докарва. В чуждите коментари за новата й визия един рекъл „Така си ги представям българите“.

Не, бе, пич. Тази има кръв от де-що има аристократ, ама и капка българска няма. Помпила яко, вика княгинята Калина. Предозирала е обаче със субстанциите за мускули. Та, в този ред на мисли, като нищо може да се цани за охрана на Борисов. Имат си и минало. Нали баща й – царят без царство, бившият премиер Сакскобурготски, го засили към политиката. А, и Бойко е уплашен. Снайперисти вече го вардят в дома му. Пръв лъзна това Наско генералчето. Той и други неща излъзга, че направо си е за дело. Пък Бойко рекъл, че имало заплахи за него. И разсъждава, че било заради твърдата му позиция за Украйна. Посмали манго. Че през последните 20 години все някой ще да го убива. Има някаква цикличност в това поведение. Нали помните, като беше изцепил, че Доган го бил поръчал.

Сега рекъл, че ако имал 80 депутати на следващите избори, щял да поеме отговорност. Да, ама тенденцията е да паднат дори под 60.

Страх! Пък Калина каква наперена върви…

Номерът и с Еврозоната не мина. Докладът на Световната банка сочи, че България ще е готова чак през 2043-та година. Коцето е в захлас. И той прогнозирал същото. Както и кокошките на комшийката на село. Остана да чуем и Негово Величество от Величие какво ще изкукурига по темата.

Що рекохме „номерът“?! Защото с това ви обгрижват ден и нощ. Първо беше ЕС и НАТО-то, а сега мантрата е Шенген и Еврозоната. И хоп-всички кахъри ще изчезнат. Ама на мук. Отплесват ви, защото са неспособни за каквото и да било…

Сали Табаков от ДПС-то бил арестуван. В дома му 2,5 милиона в евро, лева и злато. Един местен дерибей по-малко. Проблемът в политическата ни система е, че е пълно с табаковци из всички партии. И регионални феодални величества. Дето за пет стотинки работа не са свършили в живота си освен да целуват правилните партийни задници. А, после – плячкосват и със задниците си.

Повсеместните табаковци са проблем и то огромен. И го знаят във всяко населено място. Ама до този момент никой не ги пипаше.

Дано това е лъч надежда…

Прокуратурата започва проверка в училище в Пловдив за ученици, завършили класове, ама били в чужбина. Всичко се правило с цел да се приберат кинтите за тях от делегираните бюджети. Нали ги знаете-всеки ученик е торба с пари, не раничка със знания. Пък после се хвалят к`ви добри били на матурите. Бръмбари в главите. Пардон, в ушите.

Усетиха се най-сетне. Защото в Родопите има школа, в които пишат Отличен по английски само като рече малкият неграмотник на даскалката „Ай лов ю“.

Пак има лъч надежда. Щото, те, табаковците така се пръкват…

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/6/24 08:26

    Калина потвърждава теорията на ДАРВИН ЗА ПРОИСХОДА НА ЧОВЕКА…

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/6/24 16:41

    "Красавицата" и "Звярът" . Това е сигурно нов български роман .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/6/24 21:37

    Мале, мале, грозотията царска !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/6/24 19:01

    Тази ако спи до мен , ще и сложа телен намордник !!!
    Ерджан …

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.