24rodopi.com/Регион

Подобно на предишния уикенд с натоварен трафик към Гърция, и в този картината на ГКПП „Маказа“ е: „Хиляди пътуват, но не се оплакват – перфектна организация на граничния пункт за пропускане на автомобили и в двете посоки“.

„На моменти колоната от чакащи автомобили стига почти до бензиностанцията, което означава 1 км, но се движим и когато е необходимо дори се осигурява трето трасе“, отбелязват пътуващи в групата „Кърджали днес“ във Фейсбук.

Гръцки депутат отново повдигна темата за преминаването през ГКПП „Маказа-Нимфея“ – очаквайте

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/6/24 11:46

    Каква перфектна организация, наще не въвеждат лични карти докато гръцката полиция въвеждаше всеки в компютъра става въпрос за днес сутринта около 9:00 часа.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/6/24 11:48

    Много съм доволен . 5-10 мин чакане .макс 15 мин и то само в определни часове . При толкова много коли остава и да ни пуснат без проверка за паспорт . Супер е всичко

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/6/24 12:38

    Трагедия,прегрели кратуни,прегрели автомобили!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/6/24 14:29

    И да се оплакват полза няма

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/6/24 17:21

    В петък сме чакали 50 минути при положение, че нямаше много коли пред нас.
    Много бавна работа от страна на митницата!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/6/24 18:32

    И народа чака да бъде приет по суша в Шенген . Ще го приемат ама друг път .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/7/24 09:31

    Минаваш добре и после чакаш един час на оня ненужен светофар преди магистралата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/7/24 14:53

      Хващате обиколния път на Гюмюрджина и няма да чакате

      Изтриване
  8. Анонимен1/7/24 14:52

    Може ли да направят една изкуствена река на пункта да може и колите да минават по нея примерно 20сантиметрова рекичка и тогава няма да има нужда от проверки

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.