24rodopi.com/Общество

Гурме изненада готви комплекс „Меаца“ за своите клиенти. Един от топ готвачите в ресторант „Chef`s“ на шеф Виктор Ангелов ще гостува в Кърджали. Той ще поеме диригентската палка в кухнята в рамките на два дни.

„Един подарък за всички наши приятели. На 26 и 27 юни менюто в „Меаца“ ще бъде допълнено с изненади от шеф Крум Димитров, който ще поднесе и личните поздрави от шеф Виктор Ангелов на кърджалийци“, споделиха за 24rodopi.com от комплекса.

Едновременно с това шеф Димитров ще проведе и мастър клас в кухнята на ресторанта.

Припомняме, че „Меаца“ вече отвори своята обновена лятна градина „Grill in Garden“.

Всяка страница в новото меню предлага изненади и изпълненото обещание – в чиниите има уникални изпълнения, които до този момент не са правени в Кърджали.

Целият персонал на „Меаца“ пък премина обучение в ресторант „Chef`s“.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/6/24 14:18

    Голем праз ! Ний не се наяждаме с неговите гурменца-дурменца.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/6/24 18:42

    А със големия праз наяждатели се.?? 🥒🥒

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/6/24 20:50

    Стига глупости,персонала е дъно за нищо не стават

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/6/24 10:20

    Веднага коментар, ако искате по-добра втора вечер! От кога този ресторант се води турски, че само турска кухня прави този шеф(освен това две ястия само).Как ще ви дойдат др гости в него, които не ядът кебапи?Келнера не знае каво предлага ресторанта, както и кои ястия са на гостуващия готвач (шеф).

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.