24rodopi.com/Общество

Каквото си самонатресеш, никой не може да ти го натресе. Осъвременена мъдрост, пръкнала се от реалностите.

 ***

Новите депутати се заклеха. Един закъсня и остана незаклет. Вероятно се е замотал докато плющи баничка някъде. Тъй де, няма гладен да ходи. Величието закъсня за първия личен миг на величие. Че даже го изгониха от залата после, защото не е положил клетвата.

Чунким, другите като са го сторили, че нещо по-така. Някои от новите депутати са безкрайно стари и омръзнали. Ама това си е професия. Пък и бързо се ориентират в столовата. И в другите неща.

Помните ли, когато Андрей Слабаков стана евродепутат? В първото си интервю рече, че се чудил къде била пушалнята в Европарламента. Дали след пет години я намери? Важно е това, защото ще да е единственото му постижение на тази длъжност, уж за всеобщо българско благо.

 

Рая Назарян я залюбиха едва от втори път. Първо трябва да се пробва, така да се каже, че да не звучи много сексистко.

Протежето на Бойко най-сетне бе курдисано на важен стол. Не само да обикаля и да преговаря. Заедно с другите лелки, че я загрозяваха нещо. Губеше естествен блясък покрай тях.

 

Началникът й пък не спря да реве като вдовица за баклава за тия от ПП-ДБ. Христо това, Христо онова. Пък честно не било.

Преди години Радан Кънев бе изцепил в едно телевизионно студио по негов адрес „А, бе, бай х*й!“. Пряко предаване, та не успяха да го спрат. Та, някой в партията му толкова ли не събра кураж да му рече същото?

Голям страх го тресе. Незнайно що? Пък к`ъв батман беше из медиите още като главен секретар на МеВеРето.

Годините тежат. Пък и други неща.

 

Арестуваха селски кмет за кражба. 31-годишният айдук от Карловско влязъл в пенсионерския клуб и отмъкнал камината. Разглобил я и продал за 80 кинта. Парите проиграл на комар.

Преди това обикалял из строителни маркети и от името на общината вземал материали без да плаща. Сметката достигнала 36 бона.

По-назад във времето един общински съветник, в другия край на страната, пък бе спипан да краде добитък…

 

Слушайте Тошко Колев. Много мъдри песни. Като „Как ще ги стигнем американците“. Част от текста: „Наляво да тръгна, надясно ли, вече не знам накъде! Накъдето да се обърна, всичко краде ли краде“.

Няма ляво, няма дясно, всичко краде ли краде.

На следващите избори активността ще е 20 на сто. До нула има още максимум 2-3 вота. После идат сопите.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/6/24 22:59

    На следващите избори доста от тези гьонсурати няма да ги има така че за последно им се насладете Радев иде.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/6/24 13:10

    Моделът Лена ще продължи още няколко години !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/6/24 13:10

    Моделът Лена ще продължи още няколко години !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/6/24 19:54

    Новата кофа- жалко за красивото момиче.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/6/24 09:16

    А кмета на с.Могиляне от месеци не може да издава Удостоверение за наследници,под претекст,че с този документ получателя ,щял да продава имотите на останалите наследници.
    И все още не се намери някой да му вбие в главата на този кмет,че имотите се прехвърлят с Пълномощно от всички наследници,а не с Удостоверение за наследниц.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.