24rodopi.com/Коментари/Политика

В дома си видният депесар от Варна Сали Табаков си направил стая, която е съвременен вариант на пещерата на Али Баба. Вероятно влизайки в нея си е тананикал чалга ритъма „Милиооони, милиооони“.

Пошла работа. После резултатите на избори били слаби. Че местните хора си го знаели що за стока е и с пасивността го показали. Досега в централата се правели на слепи за явлението „Табаков“. Вече не е така.

Сали Табаков, чиято „пещера“ бе атакувана от антикорупционната комисия, вече е изритан от ДПС.


Айсел Руфад пък отдавна била наричана „Ханъм ага“ (Господарката) в Шуменско заради инфото за нейни бизнесинтереси. Тя – шеф на областното ДПС и дълги години зам.-кмет на община Нови пазар. Сиреч, заплатаджийка, а животът й като на собственик на 30 камиона?!

Пречистването, което върви в ДПС не бива да спира, ако партията иска да работи за хората и в дългосрочен план. И в общински, и областни съвети, и в парламентарна група, и в Централен съвет, и в Централно оперативно бюро...


Преди няколко години, по време на изборна кампания, когато се пръкна ДОСТ, от ДПС искаха прошка от електората. Сега е дошъл моментът за пречистването. Наложителното, единствено възможното решение към по-високи цели в бъдеще. От селския дерибей до отражението му по най-високите позиции. Това е изкупление. Идва след поисканата прошка…

Една вметка - изключената от ПГ на ДПС Айсел Руфад трябва да бъде отстранена и като зам.-председател на ДПС. Тя може да се заинати и да остане в парламента заради имунитета, който живо я интересува след влизането на Комисията за противодействие на корупцията в община Нови пазар с фокус върху нейния ресор.


Пречистването е задължителен акт за ДПС, защото в началото може и да боли, но ще е за хубаво. Като болен пациент, преминал хирургическа интервенция.

Примерно в ПГ на ДПС има типажи, които са на депутатска хранилка около четвърт век. Един от тях е влязъл в парламента в деня, в който в периферна махала в Асеновград се е родила смуглата Айше. Днес, „депутатинът“, от чиято дейност етносът файда не е видял, но покрай гласовете на етноса той бая нагоре откъм имоти и финанси е излетял, е с пореден мандат, а Айше вече е млада баба. И е от хората, които файда не са видели.

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/6/24 17:39

    Иде ли ред и на наш Хасан! Нищо не направи за град Кърджали и за жителите му! Няма да изреждам поразиите за слънчевия град, които той направи. Обществена тайна е колко е "спестил от закуските си". И строителната фирма на брачеда, която обираше обществените поръчки.
    И заместника му, дето прибра едни пари и после всичко се потули! Тогава така действаше ДПС, скриваме гафовете и кражбите и ....само цветя и рози!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/6/24 18:47

    Добър ден, много късно се събудихте...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/6/24 19:58

    Късно е либе за китка.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/6/24 20:53

    Пречистването е и признание, че е имало н.сиране ! И то доста по време и размер.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/6/24 21:03

    Мноого са Табаковците в ДПС раята за тях гласуваше 34 години ,ac gidin bu dyunyadan..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/6/24 22:41

    За парлама всичко.Да видим дали ще стигнат до яламата.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/6/24 23:26

    Рибата от къде започва да мирише? Я си кажи ся.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/6/24 07:13

    Хората които минаха към Дост Герб или дружи партии ги изкараха Предатели Тези хора са видели много рано какво става в Дпс и заради това са отишли другаде.Опитайте да ги върнете но не като предатели а като приятели които са видели рано нещата такива каквито са Успех!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/6/24 09:15

    „Лодките се чувстват сигурни в пристанището, но не това е целта на лодките“.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.